Bilim insanıyım, kötüye kötü demek yalancıya yalancı demek etik kalitemizdir. bak tübitakta etik ilkeler eğitimi de veriliyor online verilince özelden...
Hocam sen neyi anlatıyorsun belediyenin reklam ekranları (ekranlı reklam panoları) bile windows çalıştırıyor. Olsa bile on binde kaç bilgisayarda pardus...
Şimdi pardus'un çıkış nedenini sana açıklayayım, TÜBİTAK ülkedeki en tepe hizmeti vermeyi ve yüksek teknolojide dışa bağlı ihtiyaçların içten karşılanmasını...
bu birkaç sorundan daha ote bişey direk destegi yok madem yerli ve milli niye "yerli ve milli" e imza ile calismiyor? daha "yerli ve milli" ürünlerle...
savununca mantıklı bi yanıt vermıyorsunkı anca "soyledigin yalan ben hakliyim" yaziyorsun pardus forumdan link atiyoruz e imza calismiyor diyoruz yalan...
Dostum lafca üste çıkmak için rahmetli Dr.Einstein'den ne istedin? "önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur" demiş adam, Türkçe bilgini...
can yücelin bi sözü var bilir misin "Bana şiirlerinde küfür etme diyorlar usulsüz. Lan bu kadar . yi nasıl anlatayım küfürsüz?"
aynı o hesap düşün pardus...