Efe İnce isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Corsair Katar Pro XT mouse sürekli takılma yapıyor

Yeni aldığım mouse sürekli takılma yapmaya başladı bir kaç yerde sensörü temizlemek lazım diyenleri gördüm ama nasıl temizlicem bilmiyorum sensör nerde onu bile bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  2. E

Steamden EA Play üyeliği alınır mı??

Steamden Ea Play üyeliği almayı düşünüyorum sırf fifa 23 için alınca fifa 23 geliyor değilmi direk kütüphaneye mi geçiyor nasıl oluyor cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
  3. E

Window deneme sürümünü nasıl uzatırım?

Teşekkürler cevabın için
  4. E

Hocam onu alıp yukarda attığım ss teki yere girsem olay bitermi?
  5. E

Merhabalar yeni sistem aldım ve Windows 10 pro deneme sürümü ile gelmiş ben windowsu etkinleştirmek için ne yapmalıyım internetten key alsam ve kodu girsem halledilirmi yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
  6. E

1000-2000 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

Teşekkür ederim dostum
  7. E

1000-2000 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

Merhabalar yakın zamanda bu konuya yakın bir soru sormuştum ama bütçemi arttırma fırsatım oldu en iyi f/p oyuncu kulaklığı hangisidir hangi kulaklığı almalıyım bunu sormak için burdayım cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
  8. E

Steelseries Arctis nova 1 mi Razer Rz04 mü?

Merhabalar kulaklık almayı düşünüyorum daha çok oyun odaklı olsun istiyorum ve mikrofonu güzel olsun istiyorum SteelSeries Arctis Nova 1 mi almalıyım RAZER BLACKSHARK V2 X mi almalıyım başka önerileriniz varsa yazarsanız sevinirim.
  9. E

Uygulamalarıma giremiyorum lütfen yardım edin

Merhaba benim biraz eski bir PC M var uygulamalara giremiyorum ne yapacağımı bilmiyorum uygulamaya girmek istediğimde bu dosyayı açmak için kullanacağınız programı seçin diyor ve saçma sapan programlar öneriyor
Geri