Efe.M isimli üyenin son içerikleri

1. E

ATK A9 MU VXE R1 SE+ Mİ?

atk a9 veya vxe r1 arasından tercih yapıcağım hangisi daha iyi?
  2. E

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

maks. 2000 lira olması lazım kablosuz ve mümkünse de 2k hz veya üstü olsun. Önerilerinizi bekliyorum
  3. E

SAMSUNG A35 5G alınır mı?

Hocalarım, a35'i 2 Ocak günü satın aldım 2 haftadan uzun süredir kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadığımı söyleyebilirim pubgde akıcı 60 fps oynarken yarım saat sonunda hafif ısınıyor 2 saatte ise aqrtık hissediyorsunuz sıcaklığı ancak zaten oyun amaçlı bir telefon değil. Günlük hayatımda...
  4. E

hangi siteden alcaksınız hocam taksit yapmıyor hiçbir yer
  5. E

bende aynısını kullanıyordum ve anakart arızası verdi hemde durup dururken elimdeyken kapandı ve bu yüzden telefon almaya karar verdim 1735719532 hocam bütçeye baktığınıza eminmisiniz
  6. E

s21 fe nin pil gücü diğerine göre yaklaşık yüzde 10 düşük o yüzden onu düşünmüyorum
  7. E

Oynayabileceğim en güçlü oyun wild rift.Şu an almaya yakın olduğum a35 5g ve telefonun en az 3-4 sene götürmesini istiyorum en fazla 14-15 bandında başka önerileriniz olursa yazarsanız iyi olur.
  8. E

Sizce bu fiyat bandında hangi laptop daha iyi ?

bence bu modellerin dışına çıkmayacaksan victus al geç ama bi önerim daha var https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-r1001nt-intel-core-i7-14700hx-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-8gb-freedos-16-1-fhd-144-hz-tasinabilir-bilgisayar-9j205ea-pm-HBC00005K4JIJ 1733657831 yüzde 45e kadar daha fazla...
  9. E

özellikle bir model belirtmek yanlış olur ha birde gta6yı 8 gb vram ile çalıştıramazsınız
  10. E

yani bütçe çıkabilirsen bence acer al çünkü bazı victuslarda panel yanlış gelebiliyor atıyorum 144 hz yerine başka bişey geliyor
  11. E

ne oynacaksınız genel olarak?
  12. E

ikisinin özellikleri aynı gibi ortalama ancak hpnin ekran kartının kaç watt olduğunu göremedim o da 140 civarı ise victus daha mantıklı en azından ekipman dizersin kalan paraya
Geri