efe28 isimli üyenin son içerikleri

1. efe28

İkinci el Rtx 5080 Gigabyte Gaming OC - 55.000 TL ekran kartı alınır mı?

bu arkadaşı biliyorum ürünlerinde pazarlık yapmaz ama sağlam satıcıdır grupları vs var.
  2. efe28

🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

çok hoş bir kasa bende dün aldım kurdum.
  3. efe28

55k bandında sadece kasa önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-16gb-ram1111.html
  4. efe28

ELİMDEKİ CS2 SKİNİ KAÇ PARA EDER

patternin özel olduğundan emin misin? csfloat üzerinden baktığımda o pattern hiç çıkmıyor çünkü. bu gibi özel patternler genelde yabancı sitelerde değerli oluyor kontrol et özel bir pattern ise.
  5. efe28

Cs2 de bıçağımı satmak istiyorum ilgilenlere

hangi phase olduğunu belirtmemişsin, (o fiyata ruby de olmaz) buna bağlı olarak 190-230 arasına satılıyor fiyatın çok yüksek kimse almaz.
  6. efe28

Ryzen 7 5700x3d Minecraftta neden %20 kullanıyor ?

shader yüklediğinde işlemci kullanımı artması gerekiyorsa artar, şu an için işlemcilik bir şey gözükmüyor.
  7. efe28

Akvaryum Kasa Karşılaştırması

bende kullanan birçok kişi gördüm forumda. bence kaliteli de bir kasa.
  8. efe28

Akvaryum Kasa Karşılaştırması

bir ay öncesine kadar h6 flow kullanıyordum bütün fan yerlerini doldurmuştum ve çok estetik duruyordu. hava akışından da memnundum şu an farklılık olsun diye normal mesh bir kasa kullanıyorum, sıcaklım değerlerim h6 flow a göre 5-6 derece arttı gibi duruyor. asus kasayı bilmem ama msi olanı h6...
  9. efe28

Çözüldü✓ R5 5600x Geçici stok fan soğutur mu..?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZZ63XZS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title aralarında nasıl bir fark var bilmiyorum ama arkadaşım bununla kullanıyor ve ısı değerleri iyiydi
  10. efe28

7800x3d driveri var mı?

ben amd driveri kullanmıyorum graphicsten kaynaklı yüklettiğini düşündüğüm için yüklüyken de değilken de bir fark görmedim
  11. efe28

7800x3d driveri var mı?

dahili gpu için radeon graphics kuruyor
  12. efe28

❌İndirim Bitti! Havit fuxi h3 kulaklık 215TL

tam alırken bitti ya
  13. efe28

🔥İndirim MSI Spatium M480 Pro 1 TB M2 SSD 4199 TL

peşin alacaksan öyle yapabilirsin bana indirim+bonuslarla 3 taksit 3.7 civarına geldi
  14. efe28

Yeni nesil sistem dizdim (7500f 5060ti) ama cs2 düşük fps alıyorum low ayarlarda

o zaman bilmiyorum hocam. bende de shift tab yaparken fps bir anda yarıya iniyor öyle kalıyor gir çık yapana kadar
  15. efe28

Yeni nesil sistem dizdim (7500f 5060ti) ama cs2 düşük fps alıyorum low ayarlarda

shift tab veya alta atıyor musunuz oynarken?
Geri