efe_0658 isimli üyenin son içerikleri

1. efe_0658

İtopya Müşteri Hizmetlerinin Ulaşılmaz Olması ve Yetersizliği

hocam 16.02.2025 tarihinde itopyadan sistem sipariş verdim kargo ile gelmesi uzun sürüyo diye mağzadan teslim almak isteedik ancak bu süre zarfında bi sıkıntı bi aksilik olmaz dimi bazı arkadaşlarda sistem hiç toplanmamış veya hiç teslim edilmemiş gibi yorumlar gördüm
  2. efe_0658

İtopya Web'den satın alınan ürün mağazadan teslim alınabilir mi?

tamamdır teşekkürler bilgi için
  3. efe_0658

İtopya Web'den satın alınan ürün mağazadan teslim alınabilir mi?

İtopyadan Hazır sistem sipariş ettim fakat Kargo ile gelmesi uzun sürüyo diye Mağzadan teslim almayı istedim sizce bi aksilik olmadan verirler mi
  4. efe_0658

İtopya Mağza teslim süreci ne kadar?

inşallah hocam beklemedeyiz bakalım
  5. efe_0658

itopya beylikdüzü mağzasından
  6. efe_0658

İTOPYA TAHMİNİ TESLİM SÜRELERİ

bende ilk defa sistem sipariş verdim itopyadan ama bence gamingen den sipariş vermeni öneririm daha güvenceli olur ben itopyadan sipariş verdim IT-GAME 3 / INTEL Core i5 12400F / MSI GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR4 / 500GB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi bu sistemi sipariş verdim
  7. efe_0658

ben dün sipariş verdim eğerki 3-4 gün içinde kasanız hazır mağzamıza gelip alabilirsiniz derskerse gidip alıcam
  8. efe_0658

Şikayet var da şey gördüm işte sistemi sipariş verdim elime 10 günde veya hiç ulaşmadı gibisinden yorumlar gördüm
  9. efe_0658

16.02.2025 tarihinde itopyadan bir sistem sipariş verdim kargo beklemek istemediğim için mağzadan teslim almak istedim ancak yorumları okuyunca içimde kötü bir his oluştu sizce sistemi verirler mi
  10. efe_0658

hocam bu hatayı bende yaptım mağzadan teslim almayı seçtim sizce en kısa zamanda gönderirler mi sipriş tarihi : 16.02.2025
  11. efe_0658

İtopya Siparişim Ne Kadar Sürede Hazır Olur?

hocam 16.02.2025 tarihinde sipariş verdim mağzadan teslim alma seçeneğini seçtim bi sıkıntı falan çıkmaz dimi bazı yorumlarda vermiyolar falan yazmışlar ondan dolayı şüphe ettim
  12. efe_0658

Itopya hazır sistemler de mağazadan teslim almak için kaç gün beklemeliyim

itopyadan hazır sistem sipariş ettim mağzadan teslim alma seçeneğini seçtim kaç günde gelir veya bi sıkıntı çıkarmı bu süreç içerisinde
Geri