İyi günler herkese bilgisayarımda valorantı yüklemeye çalışıyorum fakat yükleme başlatınca bilgisayarın monitörü klavye mouseı bir anda gidiyor kasa ve fanlar çalışmaya devam ediyor yeni sıfırladım bilgisayarı
Sistemim amd ryzen 3 2200g 8gb ram ve b450m anakart
Merhaba öncelikle Herkese iyi forumlar dilerim.Şu an sadece bu 2 konsolu alacak durumum var Büyük ihtimal ya PlayStation Plus ya da game pass olarak kullanacağım hangisini almam gerekiyor diye sormak istedim İyi forumlar
Elimde eski bilgisayarım kaldı onu satmak istiyorum özellikleri şöyle;
Amd radeon HD 6950 2 GB
i5 4440
8x1 RAM
Windows 10
İyi forumlar dilerim herkese...
Bu hafta içinde yeni telefona geçeceğim Poco x7 pro ve s24fe arasında kaldım ne alsam karar veremedim sizce hangi telefon daha sağlıklı olur(başka önerilerede açığım)
HD 6950 (2GB)
İ5 4440
8GB RAM (8X1)
Windows 10
Bilgisayarım sizce kaldırır mı epicte 140 lira gibi bir fiyatı var almak istedim işlemci karşılıyor fakat ekran kartı düşük kalıyor iyi forumlar.
6 Yıllık bir kız arkadaşım vardı pazartesi günü açıldım ve reddetti (hiç bir erkek istemiyormuş hayatında,sınava odaklanması lazımmış vs.)mesajla düzgün iletişim kuramadigimizdan dolayı bugün yüzyüze görüştüm ve şunları dedim"sen bunun geçici heves olduğunu düşünüyorsun fakat ben seni...
ya birkaç gündür bu futbolcunun adını unuttum fotoğrafı falan da yok ama ismi lua lua gibi iki kere tekrar ediyordu aklıma gelse çok güzel şakalar yapacağım ama aklıma gelmiyor söylerseniz sevinirim