Yani açıkçası mg düşünecekseniz mg4 ve zs önermem. Yeni hs ler tasarım ve donanım olarak gayet iyi tek donanım var fakat hibrit modelinin fiyat bilgisini göremedim sitelerinde neden bilmiyorum. Honda H-rv leri de öneririm bi bakın bence. Valla aklıma başka gelmedi şuanlık denk gelirse yazarım...
Suv düşünüyorsanız e-3008 olabilir, yeni kasa hem daha hoş duruyor. Zaten kokpite söylenecek söz yok bence 10/10. İki paket var allure donanım bütçenize uyuyor bi bakın derim incelemelerine. Citroen (e)c4x ler beğenirseniz hem bütçenizi rahatlatır hem yakışıklı bir araba bence ve elektrikli...
Enarmaxa denk gelmiştim ama bildiğim bir marka değil pek, araştırtacağım. Msi konusunda ise sıvı soğutmalarını çok beğenmiyorum ya birkaç şikayet duydum çevreden.(s360 hariç o çok kaliteli çok sessiz) ama fiyatıda 10.000 işte çok pahalı. Karttan sonra ramleri alacağım o sürede araştırcaz artık.
Bir ara lian li lere takmıştım baya ama vazgeçtim sanırım. Önerin varsa bakarım valla. Bu arada şuanki sistemi toplayalı tam 10 yıl oldu ve sıvı soğutma da almıştım Cooler Master marka. Helal olsun 10 yıldır 1 kez sorun yaşatmadı emektar
1741449051
Genel bi güncelleme : AORUS tükendi :/
Evet benim de çok hoşuma gitti ki kalitesini de biliyorum diğer gigabyte lara göre. Sadece amd tarafında nasılla bilmediğimden sormak istedim. Fiyat farkı çok sıkıntı değil ya yetişirsen bunu alacağım o zaman.
1741447736
Ya evet bende üzceğini düşünmüyorum ki ilk geldiğinde alcaktım aslında ama...
gaming oc
https://www.itopya.com/gigabyte-radeon-rx-9070-xt-gaming-16gb-gddr6-256-bit-rgb-led-ekran-karti_u28443
aorus
https://www.itopya.com/gigabyte-radeon-rx-9070-xt-aorus-elite-16gb-gddr6-256-bit-rgb-led-ekran-karti_u28442
buyrun hocam internet stoğu kalmamış mağazada var o yüzden acele...
Arkadaşlar selam, hızlı bir cevaba ihtiyacım var stok tükenmeden. Bir önceki açtığım forumda herkes sapphire veya asus almamı önermişti fakat stokta aorus ve gaming oc modelini buldum şuan gigabyte ın. Yetişirsem aorus yoksa gaming alacağım önerir misiniz amd için? Nvidia da aorusun iyi işler...
Arkadaşlar selam biliyorsunuz 9070XT mağazalarda satışa çıktı ve size iki sorum var. İlk olarak AMD kartları çok bilmediğim için bir Vatan Bilgisayar çalışanı bana sadece Sapphire marka önerdi ve stok bulamadım Nitro+ modelinde. Fiyatı 35k civarı. NVIDIA'dan iyi kart yaptigini bildiğim model ve...
Hocam teşekkürler öncelikle, 4070ti süper neden önermessiniz ya kullanıcı yorumları olumlu sanıyordum. Amd açısından da kart kısmında hala önyargım devam ediyoru bilgim az çünkü. Ama biraz araştırdım 9000 serisi iyi geliyor sanırım umarım fiyatlar da uygun gelir.
Dostlar selam, sistem topluyorum ilk olarak 9800x3D ve MSI MAG pano 100R kasa satın aldım. Sırada ekran kartı ve anakart var. Önerinize ihtiyacım var malum 5000 serisi yüksek fiyattan çıktı o yüzden Galax 4070 Ti Super mi alsam diye düşünüyorum aynı zamanda AMD'nin 9000 serisi kartlarını...
Merhaba, Lian Li ekosistemli toplayacağım kasaya bir adet egzoz fanı aldım şimdi ise 6 tane reverse fan alıyorum. İsteğim infinity modelini almak.
UNİ FAN SL İNF reverse 120mm fanları ayrı ayrı alacağım çünkü 3x120mm stoğu hiçbir yerde yok. Tekli alınca içinden kontrolcü çıkmıyor diye biliyorum...