efeberksk isimli üyenin son içerikleri

1. E

LAPTOP RAM YÜKSELTMESİ

8+16 destekleyip desteklemeyeceğine nerden bakabilirim veya öyle bir şey var mı. gelecekte ikinci 16'yı da alıcam ama önce birincisini alıp takayım dedim 1727357960 ayrıca evet max 128gb bellek destekliyor 32 falan sorun cıkarmaz diye tahmin ediyorum
  2. E

LAPTOP RAM YÜKSELTMESİ

spd bölümü böyle 1727349512 graphics de böyle
  3. E

LAPTOP RAM YÜKSELTMESİ

teşekkür ederim. peki bilgisayarımın geri kalan özelliklerini de paylaşırsam genel olarak yorumunuzu ve tavsiyelerinizi yapar mısınız pek bilmiyorum çünkü
  4. E

LAPTOP RAM YÜKSELTMESİ

8'in yanına 16 takmak uyumsuzluk yaşatır mı?
  5. E

LAPTOP RAM YÜKSELTMESİ

Excalibur G770 laptopum var 8gm ramli. 16 gb yapmak istiyorum ama hangi ram uygun olur bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? veya 16 mı yapmalıyım yoksa 16 gb alıp 24 mü yapmalıyım bi fikir verirseniz sevinirim. cpu-z memory kısmını ekledim.
  6. E

🔥İndirim Leason LE201 klavye 39TL

kupon geçersiz diyor
  7. E

Laptop Soğutucu Öneri

Fiyat performans laptop soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca ısınmasını azalmak için önerileriniz varsa verirseniz sevinirim.
  8. E

sıfırdan sistem önerisi

arkadaslar merhabalar. 35.000 gibi bir bütçem var ve kasa, monitör, kulaklık, mouse, klavye en bastan sıfırdan sistem dizmek istiyorum sistem önerisi olan var mıdır? aklımda kasa almak var ama laptop önerisi olan da varsa iletirse cok sevinirim teşekkürler. (mühendislik okuyorum, youtube...
Geri