EfeBeycik isimli üyenin son içerikleri

1. EfeBeycik

Yardım Anakart için yardım lazım

normal versiyonu ile micro-atx versiyonu ile arasında fark var mı?
  2. EfeBeycik

Yardım Anakart için yardım lazım

Yeni bir anakart almak istiyorum pc özellikleri: Ekran Kartı:Sapphire RX 6700 İşlemci:Amd: Ryzen 5 5600 SSD:Samsung:980 pro 2 tb Ram:corsair:Vengance 2x16 Sıvı soğutma: DeepCool LE520 ayrı olarak elimde 1 tane daha ssd var yani anakartın en az 2 ssd slotu bulunursa iyi olur. bu parçalar ile...
  3. EfeBeycik

Yardım Fifine a6t/beymenden aslam sorun çıkar mı?

https://www.beymen.com/tr/p_fifine-ampligame-a6tb-rgb-usb-mavi-mikrofon-seti_1250185?ref=akakce&v=1.90.9 bu uzantıdan mikrofon almayı düşünüyorum sorun yaşar mıyım?
  4. EfeBeycik

Mec Monkey güvenilir mi?

mec monkey sitesinden ajazz ak820pro almayı düşünüyorum güvenilir midir acaba?
  5. EfeBeycik

VGN V87 alımayı düşünüyorum değer mi?

wraith e sports dan VGN V87 klavye alacağım sizce değer mi ,ve site güvenilir mi
  6. EfeBeycik

Yardım Ana kart için yardım lazım

bütçe 4000 tl den fazal 1723728145 zaten ram 2x16 sistem de ddr4,direk oraya 32 yazmasaymışım keşke
  7. EfeBeycik

Yardım Ana kart için yardım lazım

Yeni bir anakart almak istiyorum mümkünse wi-fi ve bluetooth olursa sevinirim pc özellikleri: Ekran Kartı:Sapphire RX 6700 İşlemci:Amd: Ryzen 5 5600 SSD:Samsung:980 pro 2 tb Ram:corsair:Vengance 32 gb Sıvı soğutma: DeepCool LE520 bu parçalar ile uyumlu bir şekilde çalışan anakart önerisinde...
  8. EfeBeycik

anakartım sıvı soğutma ile uyumlu mu

teşekkür ederim.
  9. EfeBeycik

1706615308 DeepCool CC560
  10. EfeBeycik

Merhabalar gigabyte A520M K anakartım var sıvı soğutma olarak Deepcool le500 veya Deepcool le520 almayı düşünüyorum fakat anakartım bu sıvı soğutmaları destekliyor mu bilmiyorum,yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Geri