https://www.teknobiyotik.com/arctic-p12-pwm-pst-argb-120mm-0-2200-rpm-0db-yari-pasif-yuksek-basincli-kasa-fani-ar-acfan00231a.html
Bunu almayı düşünüyordum 3 fan 1800 liraya denk geliyor. Aşırı etkisi olmaz demişsiniz ama 1800 lira mesela verilir mi yine de?
Merhaba arkadaşlar, 2023 senesinde İstanbul Aydın Üniversitesinden Ağız ve diş sağlığı ön lisans bölümünden mezun oldum. Şimdilerde ise bir lisans bölümü okumak istiyorum ama tekrar tyt ayt falan hatta okula git gel yapmakla uğraşamam. Açıköğretim olarak Lisans bölümü okuyabilir miyim? ön lisans...
Arkadaşlar max 15.000₺ bütçem var ve uzun süre bana gidecek bir koltuk arıyorum. Hawk olarak bakmıştım arkadaşımda Future serisi var ve memnun. Fakat şimdi de Future Pro serisi çıkmış. Aralarındaki fark 3.500₺ Pro serisi mi alınmalı yoksa düz Future mu? Ayrıca bunlar haricinde önerebileceğiniz...
Merhaba arkadaşlar direkt konuya giriyorum. Butcem 10-12 bin lira arasında ama bu demek olmuyor ki illa bu fiyatlarda öneri beklemiyorum sadece önerebileceğiniz max fiyat bunlar olsun ve lütfen kendinizin almayacağı ürünleri önermeyin.
Boy 1.88
Kilo 78
Hawk future serisini dusunuyordum fakat...
Onu anca askerden çıktıktan sonra atabilirim Ağustos 6 inşallah özgürlük günü olacak :D
Bilgisayarı şimdiden alıyorum ki parçalara sürekli zam gelip duruyor.
Yani ileride duruma göre sıvı veya havadan devam edebilirim. Bunu güncel olarak takip etmek lazım. Yine de şu anki güncel işlemcim kadar aşırı ısınmaz herhalde 85-90 dereceleri görüyorum :D
Teşekkürler. 7800x3d ile phantom hava soğutucu bence fazlasıyla yeterli gelecektir. Öyle çok sıcak çalışan bir işlemci değil diye biliyorum. İleride sadece OLED monitöre geçmeyi düşünüyorum. Onun dışında sistemde değiştirmeyi düşündüğüm bir parça şu anlık yok.
Hava soğutmada kalacağım ya fazladan 5500₺ daha bütçe çıkaramam. Gaming X anakart ya stok yoktu ya da fiyatı bu sistemdekinden daha pahalıydı diye hatırlıyorum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim.