Ne zaman yapacağı belli olmuyor sistem açılınca ilk 5 dakikada yaptığıda oluyor hiç yapmadığıda olmuyor
1740681586
Teknik servise gönderirsem 2 3 hafta beklemek istemiyorum küçük bir sorunsa kendim halledeyim diye düşünüyorum
Merhabalar sistemi itopyadan yeni satın aldım 2 hafta oldu sistem oyundayken veya masaüstünde iken kendi kendine reset atıyor kasanın ışıklar ve fanlar durmuyor ekran gidiyor çalışan uygulamalar kapanıyor ve tekrar sistem açılıyor işlemci ekran kartı power testi yaptım bir sorun yok (occt ile...
Merhaba arkadaşlar müşteri hizmetlerini itopyayı aradım bugün ekran kartı ve Rami sök tak yapmamı istediler fakat söküp takınca ekranda no Signal yazısı almaya başladım neden olabilir sizce bilgisi olan varmı
Merhaba arkadaşlar PC'yi alalı 1 hafta olmadı daha fakat kendi kendine fanlar durmuyor ekran gidiyor ve çalışan uygulamalar gidip kapanıp açılıyor. Kısaca reset atıyor internette biraz araştırdım Windows ayarları ile oynadım fakat düzelmedi garantiye gönderip 1 hafta 2 hafta beklemek istemiyorum...
Merhaba beyaz ve %60 tarzı küçük klavye almak istiyorum bir tane buldum hoşuma gitti sizce nasıl veya daha iyisi varmıdır bütçe Max 1k
https://ty.gl/5wf4wj2ljvhhk
Merhaba arkadaşlar İtopya'dan bir sistem aldım ama şu an iptal etmek istiyorum sipariş durumunu görsele ekledim sorum şu benden ödeme yaparken kargo ücreti alındı fakat kargoya henüz verilmedi iptal etsem kargo ücretide iade oluyor mu?
Hocam kasalardan morpheus olanda fazla gözükmüyor gibi eğer gözükür ise dediğim şeyi yapabilirsin garantilik bir sıkıntı olursa umarım olmaz söker gönderirsin
Alıp boya veya üstüne boynabilir katman yapıştır boya beyaza öyle kullan garanti dışı kalmamış olur biraz araştır boyamak için sprey ile boya ısıya dayanıklı boyalardan