efeeeeeee isimli üyenin son içerikleri

1. E

TYT ilk 250 bin için kaç net lazım?

Başlıkta da belirttiğim gibi, TYT'de ilk 250 bin için kaç net lazım?
  2. E

Trendyol Yemek 125 TL İndirim Kodu

Sağolun hocam zurna dürüm söyledim 40 liraya geldi
  3. E

❌İndirim Bitti! Next YE-65GFSG8-QLED 19.999 TL

Hocam şimdi 4k film izledim prime videodan çok iyi ben çok beğendim renkler falan tam istedigim gibiydi hiç yorum olmamasına rağmen bekledigimden iyi çıktı diyebilirim sadece görünütüsü büyük oldugundan normal tv kanalların bazıları ekrana sıgmıyor ama HD kanalları acarsanız kalitesi güzel oluyor
  4. E

Hocam kurdular Televizyonuda sanki bazi kanallar 480p gibi siz görüntü ayarı yaptınız yapmam gereken bir şey var mı?
  5. E

Hocam benim elime ulaştı TV kurulmasını bekleyeceğim yarın gelip kuracaklar
  6. E

Hocam sanırsam oturdugunuz ilçeden kaynaklı olabilir küçük ilçelere büyük kargo göndermiyor sanırım ya da aldıgınız site amazon.com.tr mi? Telefondan amazonu indirin ordan almayı deneyin hocam ben telefondan aldım
  7. E

Stokta da gözüküyor aslında hocam nasıl adres hatası verıyor ss atın isterseniz yardımcı olayım 1741805926 Hocam kurulum için nereyi aradınız kendileri mi geliyor benim mi aramam lazım
  8. E

Kutuyu açtınız mı hocam içinden apart falan çıktı mı? beklediginiz gibi duruyor mu?
  9. E

Naptınız hocam elinize ulaştı mı
  10. E

Duvar apartı aldınız mı hocam? aldıysanız hangi duvarı aparatını aldınız ben almayi düşünüyorum da bulamadım hangisi uyar uymaz
  11. E

Hocam bende almayı düşünüyorum iyi mi sizce şuan 20000 TL'ye daha iyisi yok gibi model yılı 2025 galiba 1741705988 Hocam bende almayı düşünüyorum amazondaki 19.999 TL olanı mı aldınız hayırlı olsun şimdiden
  12. E

Yardım Bu laptopu alıyorum h.o mu g.o mu

Alınır bende ryzen 5 6600h olanı var gayet güzel ilerde 8gb ram daha alirsan daha iyi olur tam performans alirsin laptoptan
  13. E

Yardım Yeni aldığım laptop kulaklıgı gormuyor algilamiyor

Kurdum hocam degismedi yine ayni
  14. E

acerin sitesinden baktım da hangisini kuracagımı bılmıyorum https://www.acer.com/tr-tr/support?search=NH.QGYEY.005;NH.QGYEY.005;AN515-46&filter=global_download
  15. E

Yeni aldigim acer laptop kulakligi gormuyor kablosuz kulaklikla bluetoohtan baglandim denedim oldu ama kablolu kulaklikigi gormuyor ses disariya geliyor win 11 kurdum
Geri