efegulhan81 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Telefondan bilgisayar içi Steam oyun indirimi yapmak?

Zor gibi ama fazla ilham verici bi cevap
  2. E

Hayır dosyaları telefonuma indirmek ve daha sonrasında bunu kabloyla bilgisayarin içine atmak ve oynamak gibi
  3. E

Herkese merhaba, evimde 95 gündür internetsizim bu nedenle bilgisayarıma oyun indiremiyorum ben kendi telefonumdan evimin bir bölgesinden komşumun internetine bağlanıyorum şimdi ben telefonumdan Steam'deki oyunun dosyalarini google veya başka bir türlü indirip sonradan bilgisayara atarak...
  4. E

Telefonu sıfırladıktan Sonra Bazı sitelerde ve hizmetlerde hata sorunu

Merhabalar bugün telefonum kendi kendine kapandı ve yüklenme ekranı sürekli olarak Açılıp kapandı neyse bu sorunu recovery mi ne o ekranı açtım 2.kutucuğu seçtim(Adını hatırlamıyorum) ve telefonu sıfırladım ve bu şekilde sorunu çözmüş oldum ancak bu seferde her telefonumu sıfırladığımda...
  5. E

Çözüldü✓ AMD Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerisi

Sağol teşekkürler uğraştığın için Kararımı verdim bundan alacağım
  6. E

Hocam almışken en iyisini almayı düşünüyorum Phantom spirit ile çok fark yok mu aralarında
  7. E

İkinci el almayı düsunmuyorum 1752871843 Teşekkürler
  8. E

Farklı bir arkadaş bunu önerdi hangisi daha iyidir sence https://www.gaming.gen.tr/urun/384933/thermalright-phantom-spirit-120-se-argb-tl-c12b-s-v2-120mm-7-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
  9. E

Merhaba AMD Ryzen 5 5600 işlemcisini kullanıyorum, başlıkta gördüğünüz gibi işlemcim için bir kule tipi soğutucu arıyorum normalde kış ayında sıcaklık sıkıntı olmuyordu ancak yaz vaktinin gelmesiyle malum biz bile yanıyoruz neyse kulaklığı kasanın üstüne koyunca ve tekrar takınca işlemcinin ne...
  10. E

Yardım Türk Telekom'a dava açarsam sonucu ne olur?

Yok 1748770907 Yol çalışması zaten kabloyu kopardıkları zaman bitti 1748770943 Kablonun koptuğu gün zaten çoktan çalışma bitmişti
  11. E

Yardım Türk Telekom'a dava açarsam sonucu ne olur?

Merhaba sizlerden yardım istiyorum 19 Mayıs 2025 tarihinde belediye ekipleri yola asfalt dökümü işlemi sırasında internet altyapısı kablosunu kopardı bunun üzerine o gün içerisinde teknik destek talebinde bulundum 2 gün geçti hiç ses seda yoktu evimizden çıkan kabloyu takip ettim ve kutunun...
  12. E

Hava Temizleyici önerisi?

Teşekkürler sizce temizleme performansı nasıldır.
  13. E

Hava Temizleyici önerisi?

Eğer yanlış yere konu açtıysam özür dilerim. Herkese merhaba Şu an bulunduğum evde odamda sürekli bir rutubet sorunu yaşıyorum ve bu durum uyurken oldukça rahatsız edici hale geliyor. Evin içinde, salondan odamıza geçerken bile bu farkı hissedebiliyorum. En azından biraz olsun rutubeti...
  14. E

Yardım Sayın Red Dead Redemption 2 fanları?

İnşallah 1738421059 Adınızdan belli zaten hocam.
Geri