efehanaltn isimli üyenin son içerikleri

1. E

Nvidia DLSS Sorunu

Rtx 4060 lı hp victus 16 laptopum var rdr 2 de dlss i kalite moduna alıyorum sadece 4 5 fps fark ediyor bu neden oluyor daha fazla olması lazim değil mi aydınlatabilir misiniz?
  2. E

Victus 16 ısınmayı engelleme

Hw monitör dediğin ney
  3. E

Fanların hızlı çalışması

Anladım teşekkür ederim bende bir problem olacağını zannetmiyorum ama emin olmak istedim
  4. E

30-32k bandında laptop önerisi

Hp victus s0023nt veya s0035nt bu ikisinden birini tercih et ryzen 5 7640hs ve rtx 4060 var bende s0009nt modeli var gayet memnunum
  5. E

Fanların hızlı çalışması

Oyunlarda performans moduna alınca bu şekilde yüksek fan devirlerine çıkıyor 3 4 saat boyunca bu hızlarda çalışması sorun yaratır mı
  6. E

Victus 16 ısınmayı engelleme

Hp victus 16 s0009nt model laptop kullanıyorum oyunlarda klavye ve hoparlörün olduğu bölüm fazla ısınıyor bunu engellemenin bir yolu varmı
  7. E

Fanların hızlı çalışması

Hp victus 16 laptopum var performans moduna alınca fanlar 5000-5800rpm arası çalışıyor uzun süreli kullanımda bilgisayarda Bi sorun olur mu
  8. E

Monster Abra A5 V21.2 Almak Mantıklı Mı?

Değer değer ben s0009nt modelini kullanıyorum performansından gayet memnunum benimkinde ryzen 7 7840hs var ama çok bir fark olacağını zannetmiyorum alıp uzun yıllar kullanabilirsin aldıktan sonra herhangi bir soru sormak istersen yardımcı olurum şimdiden hayırlı olsun
  9. E

3000tl bandinda kulaklik önerisi

2000 3000tl arası kablosuz gaming kulaklık onerir misiniz laptop ta kullanacağım
  10. E

Monster Abra A5 V21.2 Almak Mantıklı Mı?

Monster alma hp victus s0035nt yada indirimde bulabilirsen s0023nt modelleri 30000tl bandında alınabilecek en iyi laptoplar
  11. E

Fanlar zarar gorur mu

Hp victus 16 model laptopum var güç modunu performans yapınca forza ve rdr2 gibi oyunlarda 5000rpm fan devrine çıkıyor uzun süreli kullanımda bir sorun olurmu fanlarin bu hızda çalışması?
  12. E

İslemci sıcaklığı ayarini aktiflestiremiyorum

İbare yok evet sorun bu zaten araştırdım ama bulamadım
  13. E

İslemci sıcaklığı ayarini aktiflestiremiyorum

Amd ryzen 7 7840hs işlemcili hp victus laptopum var. Riva tuner de işlemci sıcaklığı ayarı yok. Nasıl aktiflestirebilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi
  14. E

Bu laptoplarin farki nedir?

Hp victus s0023nt modeli ile s0035nt modeli arasında ne gibi farklar vardır? Tüm ozellikleri aynı gözüküyor. Biri daha mı yeni? Bilen varsa aydınlatabilir mi.
  15. E

Laptopta ssd değişimi

Şunu merak ediyorum Windows kurulu ssdyi çıkarınca ve yerine yenisini takınca pc deki boot menüsü vs kalır mı yani win kurmak için usb yi takınca ilk seferki gibi kurulum işlemini sorunsuz yapabilir miyim
Geri