Rtx 4060 lı hp victus 16 laptopum var rdr 2 de dlss i kalite moduna alıyorum sadece 4 5 fps fark ediyor bu neden oluyor daha fazla olması lazim değil mi aydınlatabilir misiniz?
Değer değer ben s0009nt modelini kullanıyorum performansından gayet memnunum benimkinde ryzen 7 7840hs var ama çok bir fark olacağını zannetmiyorum alıp uzun yıllar kullanabilirsin aldıktan sonra herhangi bir soru sormak istersen yardımcı olurum şimdiden hayırlı olsun
Hp victus 16 model laptopum var güç modunu performans yapınca forza ve rdr2 gibi oyunlarda 5000rpm fan devrine çıkıyor uzun süreli kullanımda bir sorun olurmu fanlarin bu hızda çalışması?
Amd ryzen 7 7840hs işlemcili hp victus laptopum var. Riva tuner de işlemci sıcaklığı ayarı yok. Nasıl aktiflestirebilirim? Bilen varsa yardımcı olabilir mi
Hp victus s0023nt modeli ile s0035nt modeli arasında ne gibi farklar vardır? Tüm ozellikleri aynı gözüküyor. Biri daha mı yeni? Bilen varsa aydınlatabilir mi.
Şunu merak ediyorum Windows kurulu ssdyi çıkarınca ve yerine yenisini takınca pc deki boot menüsü vs kalır mı yani win kurmak için usb yi takınca ilk seferki gibi kurulum işlemini sorunsuz yapabilir miyim