efehanguven isimli üyenin son içerikleri

1. efehanguven

500 TL Bütçeye Mekanik Klavye Önerisi

Bütçeyi 500 TL olarak güncelliyorum, görüşlerinizi beklerim
  2. efehanguven

Ek olarak Rampage Titan diye bir klavye buldum, görüşlerinizi bekliyor olacağım.
  3. efehanguven

Saber RGB güzel fakat yay sesi yüzünden eledim, çoğu kişi bu durumdan muzdaripmiş.
  4. efehanguven

Herkese öncelikle merhabalar, uzun süredir membran bir klavye kullanımından sonra mekanik klavye almaya karar verdim. Mekanik klavyede arayacağım belli başlı özellikler var: 1- Full RGB (güzel bir şey olacaksa ödün verilebilir) 2- Red switch kullanılması 3- Türkçe Q dizilimi ve büyük enter...
  5. efehanguven

6500 TL - PC toplama işlerinden pek anlamıyorum, sizler yardım edebilir misiniz?

Fiyatına göre iyi değil, indirimli sistem toplaman daha uygun olur.
  6. efehanguven

Geçici Ücretsiz ARK Survival DLC Paketleri

Epic Games de bedavayken indirmiştim knk sağol
  7. efehanguven

4000 Bütçe Bilgisayar Toplama

Her şey teker teker zamanla toplanacak, o yüzden şuan hazır bir sistem düşünmüyoruz.
  8. efehanguven

4000 Bütçe Bilgisayar Toplama

Arkadaşıma bir bilgisayar toplayacağız 4000 TL ile şuan f/p olarak ne toplanabilir?
  9. efehanguven

DA-SISTEM2 Özelleştirme Yardım Edin

Soğutuculardan anlamıyorum forumda ilgilenecek arkadaşlar vardır mutlaka.
  10. efehanguven

Yayın yapacaksan soğutucu önemli, ryzen 5 3600 soğutucusu berbat o yüzden soğutucu da düşünebilirsin bence. 1591976112 Bu arada özelleştirme seçeneklerine baktım 5700xt koyabiliyosun ama PSU gücü düşük kalıyor o yüzden 1. yi seç derim @Akumaprensi
  11. efehanguven

Yayın için 1. seçenek
  12. efehanguven

Bu devirde bu PC alınır mı?

6000 TL için 1050 ekran kartı alınmaz bence. Masaüstü istiyor iseniz toplama bir bilgisayar daha uygun ve daha performanslı olacaktır.
  13. efehanguven

İtopya hazır sistem öneri

DA Sistem yarın çıkıyor onu bekleyebilirsin ve ek olarak Game Garaj'dan bir sistem alabilirsin.
  14. efehanguven

Darboğaz nedir

Kısacası bir bileşenin bir bileşeni kısıtlaması. Örnek olarak iyi bir ekran kartına kötü bir işlemci takarsanız o ekran kartını tam performansta çalıştırmaz bu sebeple takılmalara-donmalara-fps kayıplarına neden olabilir.
  15. efehanguven

Neyi ssd neyi hdd e kurucağım

SSD 'e Windows kurmalısın. En çok oynamak istediğin oyunları SSD'e kur.
Geri