Efek_ isimli üyenin son içerikleri

1. E

Bilgisayarım İnternette Aniden Kopup Duruyor ama Baska Cihazda Sorun Yok

nasil anlarim ethernet kullanmiyorum
  2. E

Bilgisayarım İnternette Aniden Kopup Duruyor ama Baska Cihazda Sorun Yok

merhabalar bilgisayarimda internet problemi var internetim Turkcell 100mps telefonda diger cihazlarda problem yok hiz testi yaptigim zaman sorun cikarmiyor ama bilgisayarda durum tam tersi bir video bile acilmiyor bazen ağdan çik gir yapinca anlik 5 10 dk boyunca duzeliyor sonra yine aynı...
  3. E

Üniversite İçin Laptop

cogunlukla ders için kullanıcam arada bi cs mc girerim ona göre bir laptop önerir misiniz
  4. E

Ders İçin Kalemli F/P Tablet Önerisi Lazım

merhabalar, tablet alacağım bütçem en fazla 25 bin tl. Arada pes,pubg falan oynuyorum ama genel olarak ders için olacak bu yüzden kalemi olmalı ekranı ortalama büyüklükte olsada olur önerilerinizi bekliyorum
  5. E

Çözüldü✓ Yurt Dışı İpad Tabletler Alınır mı ?

yurt dışından ipad tablet almayi dusunuyorum ne dusunuyorsunuz?
  6. E

Lenovo Laptop Garanti Süreci Deneyimim (GUNCELLENDI)

tesekkur ederim
  7. E

3k Bütce Cs İcin Mouse

https://share.google/rZ9APu1487fRBJGqc bunuda buldum ne dusunursun
  8. E

3k Bütce Cs İcin Mouse

mouse alicam en fazla 3 civarı bütcem var mouse onerir misiniz? tesekkur ederim
  9. E

8000 Hertz Mouse FPS Dusururmu?

internette bir video gordum 8k hertz mouse ile fps drop yedigini gosteriyordu bende 8k hertz mouse alacaktim gercekmi?
  10. E

Oyun Oynarken Bilgisayari Performans Moduna Almam Omrunu Kisaltirmi?

144hz bir ekranı var laptopumun cs de zaten rahat 300 400 fps yapiyorumdur ama zaten 144hz aliyorum. dengeli modda kullanmamda sorun cikar mi? oyun oynarken herzaman performanstami kullanmaliyim
  11. E

245w gonderiyirlarmis 2 gün önce aldim bakalim nolucak tesekkur ederim rehberiniz için 🙏🏻
  12. E

merhabalar eski konu fakat lenovo loq 15irx10 modelini almak üzereyim sorunlu olanlarin 15irx9 modelleri olduğu söyleniyor. itopyada 2 yil garantide 65 bin lira(5060 ekran karti i7 13700hx işlemcili) lütfen yardimci olun almamalimiyim
  13. E

Lenovo Loq Hakkinda Ne Dusunuyorsunuz

lenovo loq 15irx10 modelini almayi dusunuyorum itopyada 65 civarinda ama kronik sorunlari oldugu soyleniyor loq serisinin lenovo sorunlarla ilgileniyor mu bilen kullanan varmi tesekkurler
  14. E

Bilgisayar Almak İçin Beklemelimiyim veya Acelemi Etmeliyim

ozaman şimdi almam daha mantıklı olur öyle değil mi asus msi tarzi bilindik markalardan şaşmayı düşünmüyorum
Geri