merhabalar bilgisayarimda internet problemi var internetim Turkcell 100mps telefonda diger cihazlarda problem yok hiz testi yaptigim zaman sorun cikarmiyor ama bilgisayarda durum tam tersi bir video bile acilmiyor bazen ağdan çik gir yapinca anlik 5 10 dk boyunca duzeliyor sonra yine aynı...
merhabalar, tablet alacağım bütçem en fazla 25 bin tl. Arada pes,pubg falan oynuyorum ama genel olarak ders için olacak bu yüzden kalemi olmalı ekranı ortalama büyüklükte olsada olur önerilerinizi bekliyorum
144hz bir ekranı var laptopumun cs de zaten rahat 300 400 fps yapiyorumdur ama zaten 144hz aliyorum. dengeli modda kullanmamda sorun cikar mi? oyun oynarken herzaman performanstami kullanmaliyim
merhabalar eski konu fakat lenovo loq 15irx10 modelini almak üzereyim sorunlu olanlarin 15irx9 modelleri olduğu söyleniyor. itopyada 2 yil garantide 65 bin lira(5060 ekran karti i7 13700hx işlemcili) lütfen yardimci olun almamalimiyim
lenovo loq 15irx10 modelini almayi dusunuyorum itopyada 65 civarinda ama kronik sorunlari oldugu soyleniyor loq serisinin lenovo sorunlarla ilgileniyor mu bilen kullanan varmi tesekkurler