Dostlar selam.
Yeni bir pc topladım ramlerim 64gb 6000mts
Bios gayet normal açılıyor gerek manuel gerek expo açınca sistem kapanınca açılmıyor ram ışığı yanıyor
Arkadaslar merhaba.Isim geregi video cekiyorum sosyal medya icin.Videolari pcye aktarma ve editlenmis videolari geri yükleme icin artik bir ssdye ihtiyacim var.Ama m2 ssd box konusunda cok bilgi sahibi degilim yardimci olabilir misiniz hatta direkt model önerebilir misiniz ?
Aynı ikilemde kalmıştım 5070 Ti sipariş edicem bu hafta.OC yaptıgın zaman kartı hiç ısıtmadan 5-10 fps fazladan alabiliyosun 5000 serisinde.5080 bildiğin fazla güç çeken 5070 Ti zaten 24gb olsa direkt alacaktım ama şuan mantıksız geliyor 5080 almak.
Selamlar dostlar,
Render, video düzenleme ve oyun için bir sistem topluyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Parçalar:
Kasa: Lian Li Lancool 216
Sıvı Soğutma: Arctic Liquid Freezer III 360
PSU: 1000W Gold
Depolama: 2TB SSD
RAM: 64GB DDR5
Rtx 5070 Ti Gaming Trio
Ryzen 9900x
X870E...
Arkadaslar yeni bir sistem topluyorum tek siparis etmedigim parca ekran karti.Msi ventus 3x ve Gaming x trio arasinda kaldim.Ventus biraz fazla sesli deniyor.Aradaki fark bütcemi zorlamiyor sizce ne yapmaliyim.Yani fiyat farkina degecek bir fark gercekten var mi ?
Arkadaslar merhaba.Basliktaki sogutucuyu alacagim ama her kasaya uymuyor.Yaklasik 7-8k bütcem var kasa icin.Önerilerinizi bekliyorum.
Aklimda nzxt h7 flow var onda da arka fan yok argb hub yok bi de onlari almakla ugrasmali iyim bilemedim.
render video editleme photshop grafik tasarım ses montajı
1748531106
kanka bunlarda 40g usb yok benim için elzem bişi.Yüksek boyuttaki videoları aktarmam lazım sürekli.Yoksa performans olarak bir fark yok haklısın.