efekanek isimli üyenin son içerikleri

1. E

SONUNDA KABUL ETTİNİZ ??

Çıkan sistemlerin kalitesi hakkında hiç araştırma yapmadın galiba. Ama doğru geçen 13000 TL'ye 3050 sistem çıkmıştı sonuçta ucuz. Sizin bitirdikleriniz kadar kaliteli değil ama kimin umrunda.
  2. E

SONUNDA KABUL ETTİNİZ ??

Al satçılık yapıp buraya gelip ağlama bize sataşmayın diye. Belki bütçem kısıtlı. Bütçemizin yettiklerini bırakmıyorsunuz zaten.
  3. E

Rx5700 XT'li sistem alacağım önerileriniz lazım.

Bu fiyat şaka mı ?
  4. E

21000 TL'ye kadar gaming laptop önerisi

Lenovo ve Acer laptoplara iyi diyorlar. Bakmanı öneririm. Tabii daha bilgili arkadaşlar mutlaka yardımcı olurlar
  5. E

Disney vs netflix hangisi

Ben netflixi tercih ederdim. Dizi türü daha fazla diye ve arayüzünü falan beğeniyorum. Disney+'da kullanıyorum ama bana göre netflix
  6. E

SONUNDA KABUL ETTİNİZ ??

bravo sana ekmek paran sayesinde kaç tane ihtiyacı olan kişi alamadı tebrikler
  7. E

Cidden bıktım artık.

ortalamam normal, okulu seviyorum her hangi bir sıkıntım yok bir kere bile annemi babamı çağırmadılar okula 1670938822 başın sağolsun hocam sağol değerli yorumun ve fikrin için 1670938874 yani ablama pek bağırıp çağırdıklarını görmedim tabi çileden çıkarmadığı sürece annem ile babamda öyle...
  8. E

Cidden bıktım artık.

Merhaba arkadaşlar. Bugün buraya soru sormaya değil içimi dökmeye geldim. Bazısının umrunda olur bazısının olmaz belkide kimsenin olmaz ama ben böyle rahatlıyorum. Lütfen konunun altına gelipte ne dertler var bu mu sorun demeyin. Evet benimde sorunum bu. Ailem hiçbirşeyi anlayışla karşılamıyor...
  9. E

Derslerden hiçbirşey anlamıyorum.

eskiden notlarım iyidi artık eskiden müthiş olduğum sözeli çalışsam bile yapamıyorum
  10. E

Derslerden hiçbirşey anlamıyorum.

Arkadaşlar Lise 1'e yeni geçtim sınavlar başladı 8 de falan sadece sayısalım kötüydü sözel idare ederdi şimdi ikiside kötü. Bu konuya edilecek yardım yok gibi sadece yazmak istedim. 8 de dersleri hiç anlayamadım son zamanlardak şimdi 9 a geçtim hiçbirşey anlamıyorum. Sınıfta kalsam ne yapacağım...
  11. E

Bu ekran kartı yerine hangisi alınır ?

yok ya hocam ikinci el alırsam temiz sıfıra yakın bir şey almak isterim benim içim 3080 e el veriyor bakayım bir piyasaya
  12. E

rtx daha hoşuma gidiyor ve yazılımsal render işleri yapacağım
  13. E

2.El Ryzen 5 2600 Ne kadara satılır?

1250 ye koy alan olmazsa hafif hafif indir alan çıkana kadar
  14. E

miningli istemem
  15. E

hangisini alayım