Efekansiypak isimli üyenin son içerikleri

1. Efekansiypak

RTX 4060TI ICIN ANAKART TAVSIYESI

4060 ti için nasıl bir anakart almalıyım yardımcı olurmusunuz 3k civarı bir bütçem var ve ryzen 5 5600x işlemci kullanacağım işlemci içinde uyumlu olsun istiyorum. yardım edip yanıtlayan herkese teşekkür ederim
  2. Efekansiypak

İ3 12100f Ile 3060 12gb Darbogaz Yapar Mı

O site vermese bile hemen hemen ona benzer birkaç site daha var hepsinin ortalamasını alsa elbet doğru bir sonuç elde edecektir
  3. Efekansiypak

DARBOĞAZ TESTİ (İSTEDİĞİNİZ SİSTEMİ TEST EDEBİLİRSİNİZ)

https://pc-builds.com/tr/bottleneck-calculator/ linkinden istediğiniz sistemi hazırlayıp darboğaz testi yapabilirsiniz. Ekran kartı ve işlemci yazıp cevap beklemekle zaman kaybetmeden çabucak işinizi halledebilirsiniz.
  4. Efekansiypak

İ3 12100f Ile 3060 12gb Darbogaz Yapar Mı

Google chrome'a darboğaz testi yazıp ilk çıkana tıkla istediğin sistemi hazırlayıp darboğaz yapıp yapmadığını görebilirsin
  5. Efekansiypak

Klavye Önerisi 800 TL

Hp pavilion 800 gayet iyi bir klavye
  6. Efekansiypak

ASUS B450M DRAGON ANAKARTA RYZEN 5 5600 VE RTX 2060 SUPER TAKILABILIRMI?

Bilgi verdiğin için gerçekten çok teşekkür ederim bu sorular varken kafamda gözüme uyku girmezdi ❤❤
  7. Efekansiypak

Anakarta bios güncellemesi yapmama gerek varmıdır peki
  8. Efekansiypak

Yakın bir zamanda Asus b450m dragon anakart alıp ryzen 5 5600, rtx 2060 super, kingston 1 t ssd, ve 32 gb 3200 mhz ram takmayı düşünüyorum. Sizce bu anakart bunları desteklermi veya bu ürünlerin fiyatına daha iyisini alabilirmiyim?
Geri