hocam diğer videonuzuda izledim çekirdek sayısı gayet iyi gibi duruyor. ramıda 4-5 yıl götürür gibi pilide yeterliyse son bir eklmeniz yoksa ben modelde karar kıldım
öncellikle bu şekilde videolu örnek verdiğiniz için teşekkür ederim. verdiğiniz modeli beğendim şu ana kadar herhangi bir sorun yaşadınız mı. sizdekinin ramı 64gb mı internette bazen böyle arabayı ai ile eğittim şeklinde videolar var ya onu yapabilir mi (araba ilerliyor hata yaparsa nesil...
bilmiyorum. yerelde çalışan ai bir asistan yapmak gibi fikrim vardı takvimimi düzenleyen mesajlarıma cevap veren sanırım llm laptoplarda zor çalışırmış. yinede bu bantlarda öneri yaparsanız çok memnun olurum
fiyat genel anlamda llm için yetersiz kalacaksa tamamdır o zaman llm istemeyeyim. tüm ekran kartları linuxa destek vermiyor sanırım bu konuyu dikkate alarak öneride bulunabilir misiniz?
Üniversiteye başlayacağım 2-3 gündür araştırıyorum ama hiç emin olamıyorum hayatımın büyük bir kısımında yeni bir laptop almak istemişimdir ancak şimdide seçemiyorum lütfen yardımcı olun. Verdiğiniz model adını neden tercih ettiğinizi söylerseniz çok sevinirim
Oyun oynamayacağım benim için önemli olan genişliği ms de fazla olabilir ders için istiyorum bir yandan youtube izlerken bir yandan da grafik tablet ile not tutmak için (evde tv ekranı var çok göz yoruyor göz yormayan bir şey olsun şimdiden teşşekürler <3)
https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-crg5-lc24rg50fzrxuf-24-4ms-full-hd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,1763106940.html bu nasıl ekran daha büyük gibi
Oyun oynamayacağım benim için önemli olan genişliği ms de fazla olabilir ders için istiyorum bir yandan youtube izlerken bir yandan da grafik tablet ile not tutmak için (evde tv ekranı var çok göz yoruyor göz yormayan bir şey olsun şimdiden teşşekürler <3)