efemertkaya isimli üyenin son içerikleri

1. E

Türk Telekom Alt Yapısında Türknet Mi? Türk Telekom Mu?

Sitelerinde altyapı sorgulağım da 2500 TL ye kadar cayma bedeli desteği ve ücretsiz modem yazıyor. 1772053377 Kablonet kullanıyorum en fazla 200 veriyorlar, ama destek kısmından dolayı memnunum. Teknik destek talebi oluşturunca 5 saat içinde gelip inceliyorlar. Türk telekomda aynı durum 2-3...
  2. E

Keşke olsa hocam maalesef sadece türktelekomun altyapısı mecvut 1000 mbps de
  3. E

Herkese merhaba, bir süre önce binama Türk Telekom 1000 Mbps altyapı çekti. 2500 TL cayma bedeli desteği ve modem hediyesinden dolayı TurkNet'e geçmeyi düşünüyorum ama sonuçta altyapı Türk Telekom'un. Benzer durumu yaşayıp fikir verebilecek varsa çok mutlu olurum. Genel olarak TurkNet'in hizmet...
  4. E

5700x 4070 ti 2k ultra darboğaz yaparmı

Anladım hocam hayırlı olsun. Bende 5700x ile darboğaz yaşıyorum da. O yüzden sormak istedim.
  5. E

5700x 4070 ti 2k ultra darboğaz yaparmı

Hocam çözmek için bir şeyler denediniz mi? veya bir yol bulabildiniz mi?
  6. E

PC açılırken 1 uzun 2 kısa bip sesi

Son durum: Ekran kartını değiştim ve aynı olay tekrar yaşandı ve bilgisayar açılmadı. Ardında kasa üstünden kapadım ve tekrar açtım normal bir şekilde açıldı. Sonra BIOS ekranı gelecek mi diye bakmak için tekrar kapadım ve açtım bu sefer BIOS'a da girebildim. RAM'lerimi 3200'e çektim. Fakat işin...
  7. E

Buda çözüm olmadı maalesef, ekran kartı gelsin onunla deneyeceğim birde. O da olmadı eski işlemciyi takip bir önceki bios 5000 serisini destekliyorsa onunla deneyeceğim. Zaten bunlarda olmazsa sanki sorun anakartta gibi geliyor olmadı bir anakart alacağım artık. O da olmazsa işlemci iade zaten.
  8. E

Maalesef format atacak bir zamanda değilim şuan, umarım ekran kartı değişince düzelir :D bana anakartta bir sorun var gibi geliyor ama. 1685056074 Sağolun hocam bunu bilmiyordum. Deneyeceğim. 1685056258 Yardımlarınız için teşekkür ederim yarın diğer seçenekleri de deneyip buraya güncelleme...
  9. E

Hocam eski işlemcimle Bios update atıp öyle yenisini taktım son sürümü kullanıyorum şuan. 1685055107 Hocam kodları zaten biliyorum fakat görüntü geliyor bir sorun yok tüm parçaları test ettim. Furmark, cinebench, OCCT hepsinde testler yaptım. Bir problemle karşılaşmadım. İşlemcim ve ekran...
  10. E

Bios'ta sıfırladım bir şey değişmedi hocam 3-4 kere CPU ışığı yandı sonra VGA yandı ve 1 uzun 2 kısa bipledi. Sonra bunu bir daha yaptı ve direkt PC açıldı Bios gelmeden.
  11. E

B350 Tomahawk hocam MSI
  12. E

En güncel sürüm hocam. 1685048922 Sanırsam bir tek onu denemedim. Hiç ümidim yok ama birde onu deniyim. Stress testide yaptım bir problem yok çalışıyor çatır çatır.
  13. E

Yeni ekran kartı sipariş ettim yarın gelecek onla da deneyeceğim ama hiç ümidim yok. Keza ekran kartında sorun olsa görüntü hiç gelmezdi veya ryzen 1700'de sorunsuz açılmazdı diye düşünüyorum hocam.
  14. E

Herkese merhaba, iyi sosyaller. Ryzen 1700'den 5700X e geçtim, fakat açılırken böyle bir durum ile karşılaştım. Debug ışıklarını kontrol ettim açılırken. CPU ve VGA Debug ışıklarım sırası ile yanıyor. Fakat Ryzen 1700 de aynı ışıklar yanmasına rağmen sıkıntısız açılıyor ve BIOS'a sorunsuz...
  15. E

ASUS ROG STRIX XG249cm'nin hareket ettirince içinden tıkırtı sesleri geliyor

Arkadaşlar merhaba, dün satın aldığım ASUS ROG STRIX249cm monitörüm bugün elime ulaştı. Gaming.gen.tr ye hızlı gönderimi için teşekkür ediyorum. Fakat kutudan çıkarır çıkarmaz sanki içerisinde küçük plastik bir parça kırılmış veya içine vida kaçmış gibi monitörü sağa sola çevirdikçe bir tıkırtı...
Geri