efemetin1399 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Klavye, Mouse Ve Kulaklık Önerisi

Numlock kullanmıyorsan %75 al. F tuşlarını da istemuyorsan %60 al. %60'larda 123456789 tuşları aynı zamanda F tuşu oluyor.
  2. E

Klavye, Mouse Ve Kulaklık Önerisi

Tam diyeceğim cevap. Ben şahsen para biriktirip bir şeyler alırdım. Gaming Gen'de Akko'nun klavyeleri vardı 2k'ya. Bakılabilir gibi. Manyetuk switchler. Mouseda bu bütçeye en iyisi dediğiniz gibi zaten. Ben olsam VXE R1 alabilsem onu alırdım. Kulaklık o kadar önemli değil, diğerlerine göre...
  3. E

İLK TOPLAMA PC SON DETAYLAR

9070 eklemek daha mantıklı olabilir. Performansı nasıldır bilmem ama 7900xt falan da bakabilirsin.
  4. E

Satılık xbox series x hesapla beraber

Hesapta oyun var zannetmiştim. Öyleyse 25'e falan gider. 2 kol ve 2tb olduğundan. Ama alıcı bulabilir misin, orası zor. Pc daha mantıklı olduğundan alıcı çok olmaz.
  5. E

Satılık xbox series x hesapla beraber

Hesaba göre değişir bence. Gerçekten temizse hesapla 35 falan eder bence. Daha da etmez. Hesaba göre düşer. Hesap detaylarını paylaşman lazım.
  6. E

12gb vram hâlâ yeterli midir?

Laptopta performans o kadar fark etmez. 5080'ler de 16 olacak gibi değil. Yerinde olsam masaüstü alırdım ama sen bilirsin. Alacaksan 5070ti yeterli. Şu anlık götürür. 3 sene sonrasını bilemem. Masaüstü olsa parçaları değiştirirken laptopu değiştiremeyeceksin
  7. E

Öneri ZOMBI OYUNU ONEREBILIRMISINIZ

The Mortuary Assistant, Outlast tarzı oyunlara da bakabilirsin.
  8. E

Asus'mu daha iyi GİGABYTE'mı

Ssd 1 tb yapıp işlemci 5600 yapsan alınır
  9. E

Asus'mu daha iyi GİGABYTE'mı

Rx7600 alınmaz. Ddr4 dizuyorsan 2. el bak istersen. 3080'li bir şeyler dizebilirsin.
  10. E

3 Bin Tl Mouse Onerisi

Ergo mouse kullanabilirsen Zaopin Z2 4k var, Atk Z1 Pro Max var. Pulsar'ın X2H ile X2V2 modelleri var simetrik olarak ama önermem. Dongle dahil değil çünkü. Ha, Scyrox 8k ama monitörün 240hz değilse 4k da yeter de artar. Atk Z1 Pro Max da 8k. Fantech Helios II PRO S XD3V3 de var, 8k ve 4k...
  11. E

Wraith iade kabul etmiyor

Tam olarak bilmiyorum. Dediğim sitelerden shape'i karşılaştırabiliyorsun. Kendi Discord sunucusundan da yardım edenler oluyor.
  12. E

1080p mi 2k mı monitör almalıyım?

7600 alırsın zaten. Intel almanın oyun anlamında pek bir anlamı yok. Çekirdek sayısı fazla oluyor. O da hepsinde değil. Oyun anlamında en fazla fark yaratan L3 önbellek ile tekli çekirdek performansı. Ve 9700x'in 13 k olmasının nedeni yeni çıkmış olması. Diğerisi 8k'yı çok mu hak ediyor? 7600...
  13. E

Wraith iade kabul etmiyor

İşte, açılmışı iade alamıyor. Alsa zarar eder. Sen, kutusu açılmış ürünü almazsın mesela. Adam ithal ediyor. Kendi ürettiklerinde destek çıkıyor zaten
  14. E

Warzone ekran kartı yiyor zaten. İşlemciyle çok alakası yok. Da 12 gb vram yine de Warzone'a biraz yetersiz. 1743510772 Overclock bakımından daha iyi 9700x, 5 sene sonra AM5 kalır. AM4 nasıl şu an hala varsa. Hala nasıl 2000 serisi ekran kartları varsa onlar da kalır. İntel'e göre daha...
  15. E

Çoklu çekirdekte de, tekli çekirdekte de geçiyormuş 9700x, hem daha yeni bir işlemci. Hem de soket işi daha kolay. Intel'in F/P dönemi bitti.
Geri