Cevap için teşekküre ederim öncelikle :) . Cihazın yaşından dolayı bataryası ölü soket tam olarak uyumlu gözüküyor anakart desteklermi pek bilgim yok ama desteklediğini gösteriyordu diye hatırlıyorum çünkü doğrudan Casper'e ait değil markası Pagetron. Formlara da sormak istedim servis çok yardım...
Hayırlı akşamlar arkadaşlar vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim. Casper H36Y model laptopumda Pentium P6100 model işlemci vardı, laptopu güçlendirmek için aynı soket uyumlu i5 520M işlemci sipariş ettim 2.el taktım fakat ekran hiç gelmiyor sadece power ışığı yanıyor bilgisayarın...
Arkadaşlar merhaba bilgisayarıma yeni LTSC 2019 kurdum fakat etkinleştirmem gerekiyor. Eski bir Windows 7 home keyim vardı onu kabul etmiyor galiba tema ile ilgili değişiklikler yapamıyorum, KMS ile etkinleştirmek istemiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Aklınızda bulunsun işlemci piminiz yamulduğunda iğne ucunu keserek ve biraz düzelterek onun vasıtası ile pimleri düzelte bilirsiniz. Nejdet Delioğlu'nun böyle bir videosu vardı bakabilirsiniz.
Arkadaşlar win 10 da pc kasıyor diye 8.1 e geçtim ama etkinleştiremiyorum cmd kms felan denedim olmadı satın alacaktım ama 270 TL çok daha ucuz veya başka bir etkinleştirme yolu bilen var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim
Kanka bir bakarmısın rica etsem ben bunu kurdum çok teşekkür ederim verdiğin için. Peki bunu etkinleşirmenin bir yolu varmı? benim oem keyim yokta internetten baktığım kodlar ile de etkinleştiremiyorum bu konu hakkında bir bilgi varmı? diğer windows 8.1 de kod ile etkinleşmişti o Proydu bu...