Slimde 60 fps veriyor. Fakat bazı oyunlarda performans modundayken bulanık görüntü olabiliyor. Bütçeniz varsa tabii ki pro alınır fakat slim cihazlarda üzmez kesinlikle.
Cevap için teşekkürler,şimdide 4050li asus laptop gördüm. Malzeme kalitesinden ötürü tercih edebilirim. Çok ağır oyunlar oynamayacağım için 4060 veya 4050 olması beni çok etkilemez diye düşünüyorum.
Arkadaşlar merhaba linkteki laptopu almayı düşünüyorum, satıcı resmi satıcı gösteriyor. i5 13450hx işlemcisi rtx 5060'ı besleyebilir mi? Ve uzun bir süre 16gb ram kullanmam gerekecek sorun çıkartır mı? Teşekkürler şimdiden...
Arkadaşlar merhaba aldıktan sonra atıyorum biraz saçma olacak ama az önce linkteki laptoptan aldım fiyatı çok uygun geldi. Satıcı güvenilir mi? Forumda laptopu kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi? Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar merhaba. bugün toz alırken (Samsung Neo Qled) televizyona kolum çarptı (çok sert darbe değil) sonra ekranda bir şey var mı diye bakarken resimdeki siyah noktayı gördüm. Darbe sonrası mı oldu darbeden önce mi oldu hiç bir fikrim yok. Normal kullanımda fark edilmez. Sizce bu nedir...