bu sorunu fortnite ve csde yaşıyorum cunki sadece o oyunlarda değiştiriyorum
cozunurluk değiştirnce ana ekranda bir şey yok oyuna girince aşırı drop yiyorum
formattan sonra boyle oldu 1920 1080de bişey yok 1680 1050 veya 1080 1080 veya 1440 1080 alıyorum aynı şey oluyo nasıl düzelticem
Atk68 bir sure once bozuldu ve yeni klavye almistim su an tekrar yapmaya calisiyorum ve forumlarda gnd ve vcc uclarini kisa devre yaparak duzelttiklerini soyluyorlar gndleri gordum ama vcc ucunu goremedim nerede ve nasil kisa devre yapicam
Bilgisayari gecen yaz aldim bu ara oyun oynarken ozellikle bf1 oynarken yasiyodum alt f4 veya oyundan ciktiktan sonra bilgisayar donuyor ve kasadan kapa ac yapinca calisiyordu geri ama son bu seyi yasadiktan sonra bilgisayarim acildiktan sonra (2 monitor kullaniyorum) monitorumun teki calisiyor...
Windows 11 deyim normalde olmuyodu boyle bisey fortnite oynuyorum ve alttab beya diger ekrana basamiyorum ve alt f4 atincada veya baska bi uygulamaya alt f4 atmaya calisinca uygulama yanit vermiyor beklerseniz program yeniden yanit verebilur hatasi veriyo nasil duzelticem masaustu simgeleride...
amd kullanıyorum
1730196519
dp kablosu ama deniyim
1730196748
olmadı hala aynı
1730196953
Tamam cozdum amd softwareden oyunun ayarlarini performansa getirdim
Cs 1080x1080 de normalde aciliyordu gecenlerde tekrar girecegim anda bi anda oyun arkada aciliyor ve monitorde hata veriyor
Cs ye girsem couzunurlugu 1920ye alcam geri ama giremiyorum monitor hata veriyor yan monitorumde var ama onada nasil alcagimi bilmiyorum win shift sol ok tuslarida ise...