5000 serisinin Super'leri çıkana kadar idare et. Yurtdışında msrp'nin de altına düşüyor şuan fiyatlar. Biraz beklemekte yarar var. Onun dışında baktın bir fırsat gördün değerlendirebilirsin. Güç kaynağını öncesinde değiştirmeni tavsiye ederim şuan en sırıtan parça o gibi duruyor.
Ben aldım en alınası bu duruyor speclere ve fiyata baktığım zaman. Maximuma indirim de veriyormuş. Ancak hiçbir yerde incelemesini bulamadım biraz şansa aldık herhalde.
arolapara sanal kartından ödeme yaptım o kartın bilgilerini girdim ancak bakiyem düşmedi. Halen aynı bakiyem duruyor? Acaba bir sorun olabilir mi? İtopyada ödeme alındı gözüküyor. Ne iyzicoda ne parolaparada bir işlem yok. Acaba ödemeyi yanlışlıkla başka biryerden mi yaptım diyecem ama o da...
Parolapara sanal kartından ödeme yaptım o kartın bilgilerini girdim ancak bakiyem düşmedi. Halen aynı bakiyem duruyor? Acaba bir sorun olabilir mi? İtopyada ödeme alındı gözüküyor.
1748640654
Ne iyzicoda ne parolaparada bir işlem gözüküyor. Acaba ödemeyi yanlışlıkla başka biryerden mi yaptım. O...