Bildiğim kadarıyla rampage zaten hazır mouseu alıp üzerine kendi logosunu bastırmış yani sizin attığınızla çok farkı olacağını düşünmüyorum o yüzden dedim. Yoksa özellik olarak vs çok tatmin edici ve iyi fiyatlı
Gördüm bunu fakat razer ın kalitesiyle bir olur mu ki? Bütçeyi yüksektebilirsem deathadder v3 hyperspeed düşünüyorum yükseltemezsem rampage veya razer viper v3 hyperspeed düşündüm. Bu da bir seçenek tabii de kalitesinden emin olamıyorum
Arkadaşlar yeni mouse almayı düşünüyorum ve ikisi de fiyat olarak birbirine çok yakın. Aklımdaki ilk başta razerdı fakat razer tarafında 8k hz doungle satan yok. Rampage 4k hz ve yanında doungle ile geliyor. Bilgisayarım 8k da drop yaşayabilir (işlemci r5 5600) o yüzden 4k iyi gibi geliyor...
sence kalsam daha mı iyi olur yani? nasıl olsa steelseries ın sensörü de daha iyi ki şuan sıralamalarda ilk 10da diye biliyorum. fiyatının en iyisi olduğu kesin ama daha hafif ve elime uygun olsun istedim.
Merhabalar. Bende steelseries prime mouse u var ve sensör olarak vs çok memnunum fakat kablolu olması ve yapısı gereği elimin belli kısmını ağrıtıyor. kendiminkini satıp üzerine 400 500 tl daha koyup atk veya wraithte ona benzer aynı fiyat bandındaki mouselara bakıyorum. sizce değiştirmeli...