efeozses isimli üyenin son içerikleri

1. E

Iki laptop arasında kararsız kaldım.

asus tuf f16 alacağım sanırım.
  2. E

83k 😀
  3. E

omen 115 ila 140 arası diye biliyorum
  4. E

lenovoya niyeyse sıcak bakamıyorum hem watt değerinden hem de anakart probleminden.
  5. E

58-60k ya kadar bütçem var. Bu işlemciler gördükten sonra daha düşüğüne bakamıyorum:)
  6. E

konunda gayet haklısın ama yine de hala kararsızım. şunu söyleyeyim ben omen ı amazondan alıp amazona geri iade edilmiş versiyonunu alıyorum. Yani ikisi de riskli benim için
  7. E

https://amzn.eu/d/04scAbTX https://ty.gl/35rn8xqu2cacm fiyatlara takılma ikisinin de aynı fiyata alacağım.
  8. E

Arkadaşlar ilk laptop gameraider flux gr16 i7 14650hx ve rtx 5060lı model. Diğer laptop hp omen 16 ryzen 9 8940hx ve rtx 5060 var. ikisinin de ram ve depolamaları eşit. flux ın ekranı 2.5k 180 hz 500 nit %100 srgb var. omenda 2k %62.5 sgrb 300 nit 144hz ekran var. birinin işlemcisi daha iyi...
  9. E

Kulakiçi oyuncu kulaklığı önerisi

güzel duruyor, araştıracağım.
  10. E

Kulakiçi oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba, kulakiçi oyuncu kulaklığı arıyorum fakat genel olarak bilindik markalar dışında marka ya da kulaklık bilgim yok. bütçem 1k ile 2k arası. Beklentim müziklerde iyi bas verip oyunlarda iyi olması. Bir de mikrofonu olursa iyi olur. Yardımcı olursanız sevinirim.
  11. E

Rampage Zenith pro vs razer viper hyperspeed v3

Bildiğim kadarıyla rampage zaten hazır mouseu alıp üzerine kendi logosunu bastırmış yani sizin attığınızla çok farkı olacağını düşünmüyorum o yüzden dedim. Yoksa özellik olarak vs çok tatmin edici ve iyi fiyatlı
  12. E

Gördüm bunu fakat razer ın kalitesiyle bir olur mu ki? Bütçeyi yüksektebilirsem deathadder v3 hyperspeed düşünüyorum yükseltemezsem rampage veya razer viper v3 hyperspeed düşündüm. Bu da bir seçenek tabii de kalitesinden emin olamıyorum
  13. E

Arkadaşlar yeni mouse almayı düşünüyorum ve ikisi de fiyat olarak birbirine çok yakın. Aklımdaki ilk başta razerdı fakat razer tarafında 8k hz doungle satan yok. Rampage 4k hz ve yanında doungle ile geliyor. Bilgisayarım 8k da drop yaşayabilir (işlemci r5 5600) o yüzden 4k iyi gibi geliyor...
  14. E

ATK Dragonfly A9 vs Steelseries prime (kablolu)

tamam bir bakayım teşekkürler
Geri