efepc isimli üyenin son içerikleri

1. E

Akko Fun 60 Klavye ESC Tuşu Renk Sorunu

şarjı full olduktan sonra sabit rennk yerine diğerleri gibi yanmaya başlıyor şu an funn 60 max ten yazıyorum cevap geç farkındayım ama hala merak edenler olabilir menu tuşu ne işe yarıyyor ??
  2. E

Mad 68 switch farkına tavsiye

fun 60 max var mad 68 yerine w60 almam
  3. E

bu klavyler manyetik switch öle renkine göre değil sesleri daha tok tiz olanları vs var bende inceleme bulamayınca detaylı yazmak istedim eskidi artık standart switchler yinede teşekkürler
  4. E

ETS2 TMP fps sorunu çözüm önerisi

ölçeklendirme 300 de bütün ayarların hepsi en yüksekte
  5. E

Öncellikle sa mad 68 alıcağım fakat 3 farklı switch seçeneği var ve ses testlerinide bulamadım sizce hangisini almalıyım bide video biliyorsanız link atarmısınız teşekkürler
  6. E

tmp girmesem bile fps 100 110 larda faha fazzla olması gerekmezmi
  7. E

Öncellikle sa dostlar 5070+5 7600x kombosu kullanmama rağmen tmp de duisburg calais gibi yerlerde 25 30 fps alıyroum gpu ve cpu kullanımım hiç %45i geçniyor bunu sebebi nedir acaba tekli ofline oynarkende bu şekilde ve fps bu yüzden düşük bilen varsa yardımcı olabilirmi
  8. E

Vxe r1 pro max turuncu yardım

vxe r1 pro max modelinde turuncu renk seçeneğinde kaplama beyaz mı yoksa siyah mı geliyor ?
  9. E

60K bütçe ile 2 pc almak istiyorum

aga b kardeşine ?
  10. E

Çözüldü✓ Hangi RTX 5070 Alınmalı ?

gayet güzel tam fp soğutucu değiş bence ben mesela coolermaster 360mm sıvı soğutma aldım (aynı paraya daha iyi soğtucular var ama hazır sistem en mantıklı ve iyisi buydu ) evet arada büyük bir fark (fiyat) var hava soğutmada yeterli gelir ama işlemci geliştiri isem bile yeterli olabilecek bşy...
  11. E

evet vatandakini aldım thermaltake s250tg kasa ile cuma elden teslim alacağım fakat orda kurulmuş aynı thermaltakeli aynı sistemi gördm oldukça güzel.
  12. E

aga nasıl olsa 5070 hepsi ama ben 3 fanlı olsun die asus prime aldm dual sevmiyorum
  13. E

alınır ama kasa game power psu değiş bence alırsan
  14. E

Hangisini almam gerek acil yardım

THERMALTAKE S250 TG
Geri