Merhaba yaklaşık 2yıldır i5 10400f ve rx6400’lü sistem kullanıyorum ama yakın zamanlarda ekran kartı yetersiz gelmeye başladı. 2.el ekran kartı bakarken 4900tl rx6600xt buldum ama garantisi geçmiş söylenilene göre 6ay kullanılmış kalan zamanda bos yere rafta beklemiş. Sizce almak mantıklı olur...
Arkadaşlar merhaba 3 ay önce topladığım bir 0 sistem var. Ama 19-20 saatde bir anca 4-5 saat oynayabiliyorum sorum şu saat gece 1 civarı pcyi kapatıp ilk önce psudaki şalteri kapatıyorum sonrada direk fişi çekiyorum sizce mantıklı mıdır yaptığım yokda bir zararı olur mu? Psum msi a550bn
https://www.hepsiburada.com/vivatech-kulaklik-mikrofon-ayirici-y-splitter-kablo-2-x-35-mm-stereo-kablo-p-HBCV0000036BIM?magaza=Kablo+Market&url_src=and-product-detail bu işini görür
arkadaşlar merhaba 3 ay önce yeni bir pc topladım ama bir sorunum var kulaklıgımı ön jak girişine takıyorum ve realtrek audıo consoleden (gorsellerde belırttım) kullandıgım jak girisını secıyorum kulaklıgı secıyorum ama kulaklıgı secınce mıkrafonum calısmıyor mıkrafonu secınce ıse kulaklıgım...
merhaba yenı bı bılgısayar topladım ma bır sorun var kulaklıgıgı kasaya taktıgımda gorseldekı ekran gelıyor hat gırısı/mıkrafon/kulaklık ve haporlor dıye4 secenek verıyor kulaklıgı sectıgımde ses geliyor ama mık calısmıyor nıkı sectıgımde mık calısıyor ama kulaklıgı ses gelmıyor monıtorden...
Merhaba, 10400f-rx 6400 lu bir sistem topladım ama bazi oyunlarda dar boğaz oluyor yakın zamandada yeni bir ekran kartı alacağım ama sorum şu rx 6400e oc yaparsam darboğazı birazda olsam önler miyim
10400f işlemcim var 3 ana kar arasında kararsız kaldım; msi b460m pro 1100tl,msi b560m pro-e 1300tl ,gigabyte h510m 1100tl farklı bir anakart öneriniz varsada olabilir