galıba o hdd de wın7 kurulu wındows ayarlarını bıostan fılan duzeltmem gerekıyor mu yoksa bılgısayar her zamankı gıbı calısacak ve o hdd ek olarak orda mı duracak sadece?
Arkadaşlar bılgısayarda m2 ssd takılı depolamam az oldugu ıcın eskı bılgısayarımdakı hdd yı ek olarak buna takmak ıstıyorum oyle bırsey mumkun mu ve takılır mı cok bılgı sahıbı degılım bununla ılgılı farklı bır yorumunuz varsa alabılırım
Arkadaşlar dün akşam hersey normaldi bilgisayarı kapadım sabah geri açtım ve alt kısımda yani açık sayfaların gözüktüğü kısımda sanki bir üst katman var gibi yani fotoğrafta attım ekran kartındadır diye düsündşm eski ekran kartını taktım hala aynı
Ne yapmam gerekiyor
Arkadaşlar çok gereksiz kaldım ikinci el bilgisayardıcsn alacağım 2 temiz parca var ya tuf asus gtx 1650 yada rx 580 kararsız kaldım bütçem 3k falan gönlümde pek amd alasım yok açıkçası yine size bir dayanmak istedim
Arkadaşlar sistemim şu
Msi z690a pro
Intel 12600kf
32gb Ram
Şu sisteme
Asus tuf gaming 1650 oc almayı düşünüyorum sizce performansı nasıl olur ve bu ekran kartı performansı nasıldır iyi midir sizce
Sorularımı cevapladığınız için teşekkür dddrim ekran kartı kardeşinin bilgisayarına takılı olduğu için onu kullanamayacam maalesef bir süre sadece işlemcı olarak yoluma devam edeceğim Valorant filan oynarım diye düşünüyorum tekrar teşekkürler 🫶
Herkese iyi günler hocam aklımda bir soru var ben sistemi değişiyorum ram 32gb işlemci 13600k ekran kartım rx550 Valorant falan oynayacam o yüzden ekran kartını çıkarıp mı daha iyi fps alırım ekran kartı takılı mı çünkü çok fazla dar boğaz yapacam ekran kartsız kullanmam daha mı iyi sizce ve...