Efetetk isimli üyenin son içerikleri

1. E

Ssd takılıyken hdd takılır mı

galıba o hdd de wın7 kurulu wındows ayarlarını bıostan fılan duzeltmem gerekıyor mu yoksa bılgısayar her zamankı gıbı calısacak ve o hdd ek olarak orda mı duracak sadece?
  2. E

Ssd takılıyken hdd takılır mı

Arkadaşlar bılgısayarda m2 ssd takılı depolamam az oldugu ıcın eskı bılgısayarımdakı hdd yı ek olarak buna takmak ıstıyorum oyle bırsey mumkun mu ve takılır mı cok bılgı sahıbı degılım bununla ılgılı farklı bır yorumunuz varsa alabılırım
  3. E

Cs2 düsük fps sorunu

arkadaslar valorantta 300 350 400 fps alırken cs de oldugundan dusuk fps ler alıyorum 100 falan monıtorumuz hz e bıle yetısemıyor garıp oldugunu dusunuyorum sebebını bılen var mı acaba ozellıkler i5 12600kf rx 570 32 ram
  4. E

Ekran kartı pc yı acmıyor

arkadaslar bırt ekran kartı aldım rx580 kendı ekran kartımı yenı aldıgım kasama takınca calısmıyor fakat farklı bır rx580 takınca calısıyor kendı taktıgımda gucu alıp acılıyor ve ekran gelmeden gerı kapanıyor 1 2 kısıye sordum ekran kartı mınıngde kullanıldıgı ıcın acılmıyor dıyor bılesenler ıse...
  5. E

Piksel sorunu nedendir

Arkadaşlar dün akşam hersey normaldi bilgisayarı kapadım sabah geri açtım ve alt kısımda yani açık sayfaların gözüktüğü kısımda sanki bir üst katman var gibi yani fotoğrafta attım ekran kartındadır diye düsündşm eski ekran kartını taktım hala aynı Ne yapmam gerekiyor
  6. E

Rx 580 8gb vs asus tuf gtx 1650

Arkadaşlar çok gereksiz kaldım ikinci el bilgisayardıcsn alacağım 2 temiz parca var ya tuf asus gtx 1650 yada rx 580 kararsız kaldım bütçem 3k falan gönlümde pek amd alasım yok açıkçası yine size bir dayanmak istedim
  7. E

Ekran kartı Asus tuf gaming

Hocam şuan idareten alıyorum ilerde tabii ki yükseltecek bilgisayarcıdan alıyorum tertemiz 3k ya
  8. E

Ekran kartı Asus tuf gaming

Arkadaşlar sistemim şu Msi z690a pro Intel 12600kf 32gb Ram Şu sisteme Asus tuf gaming 1650 oc almayı düşünüyorum sizce performansı nasıl olur ve bu ekran kartı performansı nasıldır iyi midir sizce
  9. E

Ekran kartsız Valorant

Sorularımı cevapladığınız için teşekkür dddrim ekran kartı kardeşinin bilgisayarına takılı olduğu için onu kullanamayacam maalesef bir süre sadece işlemcı olarak yoluma devam edeceğim Valorant filan oynarım diye düşünüyorum tekrar teşekkürler 🫶
  10. E

Ekran kartsız Valorant

Şey için sormuştum birisi ekran kartsız kullan demişti ondan dolayı sordum teşekkür ederim
  11. E

Ekran kartsız Valorant

İşlemci i5 13600k ekran kartsız gta Valorant kaç fps düzeyinde oynatır ekran kartı olmadan bahsediyorum rahatsız edici bir dereceye çıkar mı?
  12. E

Ekran kartsız Valorant

Şimdi söyle ekran kartı kardeşimin ve benim şuan sadece ekran kartım yok bu işlemciyle şuan oyun oynayabilir miyim ekran kartsız bir süre
  13. E

Ekran kartsız Valorant

Herkese iyi günler hocam aklımda bir soru var ben sistemi değişiyorum ram 32gb işlemci 13600k ekran kartım rx550 Valorant falan oynayacam o yüzden ekran kartını çıkarıp mı daha iyi fps alırım ekran kartı takılı mı çünkü çok fazla dar boğaz yapacam ekran kartsız kullanmam daha mı iyi sizce ve...
  14. E

Darbogaz yapar mı (yardımınız gerekiyor)

Hocam kimse bu işlemciye ekran kartını aynı sistemde kullanmadığı için çıkmıyor 😂
  15. E

Darbogaz yapar mı (yardımınız gerekiyor)

Zaten hep 1280 1024 takılıyorum aşırı performans düşer mi mesela Valo kaç fps gezerim
Geri