efetg isimli üyenin son etkinliği

• efetg
    efetg, Technopat kapandı mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ne alaka o.O2 o.O2 o.O2 o.O2 1738782200 şuan aktif sıknıtı yok.
    • 1738781911726.png
  • efetg
    efetg, 34.425 robux kaç tl? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    olm çarpsana ne topladın öyle. bide itemsatış gibi sitelerde daha ucuza bulursun
  • efetg
    Hocam, sadece bunca yıl duyduğum şeyi söyledim. "Uydurmuşsunuz." demeden, keşke neden böyle dediğime baksaydınız. Bir sürü yerden okumuştum aynı zamanda...
  • efetg
    efetg, Twix vs Karmen Couple vs Aldiva Rotto Twins başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Twix eskiden iyiydi şimdi şeker komasına girmeme ramak kalıyor yiyince.
  • efetg
    efetg, Boyum daha uzar mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    chatgpt ile en donanımlı en araştırmacı kişi olunabiliyormuşo.O2o.O2o.O2o.O2 karanlık bir ortam yaratın öğlen 12 de de büyüme hormonu salgılayabilirsiniz...
  • efetg
    Güç bela beyaz 159pro bi tane aldım bu temuyu çözmek çok zor.Konuyu açan arkadaş yolu diye yazmış ama 120 sayfa yazı olmuş yolunu bulana kadar canım çıktı...
  • efetg
    efetg, Kumar bağımlılığından nasıl kurtulurum? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    hocam aklınıza kumar oynamak nerde geliyor öncelikle onu yapmayı bırakın silin ona kendinizi kısıtlayın(mesela instada görüyorsan kumarla ilgili şeyleri...
  • efetg
    efetg, Boyum daha uzar mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    büyüme hormonunun öyle bir saati yok güzel element uydurmuşsunuz. hocam epifiz plağına bağlı bir şey diye biliyorum diyelim 17 yaşında kapandı ondan sonra...
  • efetg
    Ne kadar şeker fazla acaba? Bunu bilmek lazım. Dediğim gibi vücudun şekere de ihtiyacı var, kanal için teşekkürler. 1738697793 Doymuş yağ genelde paketli...
  • efetg
    efetg, Tehdit edildim baya dakikalarca başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    LoL oynuyorum bu tarz tipleri çok gördüm anca konuşuyorlar icraatleri yok.
  • efetg
    efetg, Sivilce Yapan Yiyecekler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Fazla şeker sorun çıkartır. Sivilcenin nasıl oluştuğu hakkında detaylı bilgi istiyorsan DR Eric Berg var onu izle turkce kanalında paylaştı biraz fikir...
  • efetg
    efetg, Sivilce Yapan Yiyecekler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    Şekerli hersey sivilce yapar şekeri azaltirsaniz ciddi oranda azalma olacaktır.
  • efetg
    Hocam lol için kayması nasıl skilleri kacirirmiyim bide seneye kullanmak için alacam seneye kadar bekleyip öylemi alayım yoksa şimdimi.
  • efetg
    Bitti zaten 1738603629 Doğru söylüyorsun teşekkür ederim
  • efetg
    efetg, RTX 5080 oyunlarda çökme başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    söke sökede alıyor parasını o.O2
Top Bottom