bendede var aynısı almanızı önermiyorum yazılımsal problemleri mevcut mesela oyun modu yani düşük gecikme moduna geçince patlama sesleri geliyor bunun gibi...
Aynen öyle yeni serilerin hepsi aynı mantık zaten değişen bir şey yok.
1769854659
Daha iyi fiyat bulursan için rahat edecekse iade et hocam ben de 800 e...
Gündemi nasıl değiştirmeye çalışıyorlar bizene kardeşim biz milletin hayatını neden bilmek xorundayız ana gündem ülkenin sorunları olmalıyken saçma sapan...
2026 vere dedikleri şey reklam stratejisi olduğunu düşünüyorum 2025 le 2026 nın farkı yok mesela yt kanallarını izle dediğimi anlarsın ürün değişmiyor ama...
Tam bilmiyorum ama şu ayağın altındaki sanırım üretim tarihi olabilir 25 yani 2025 üretim diye tahmin ediyorum. Kutudunu açıp içindeki kahverengi kutu...
Bi ara benim eve polis yollamışlardı 😂 engelle geç bu bebeler hiçbirşey yapamaz adresinle. Çok merak ediyorlarsa gelirlerdi adresime. Dava aç eğer kendi ip...
yani batuhan iyi hoş yazmıssında kartın bakımı yapıldı mı oda sıcaklığı ne durumda kasa bakımı yapıldı mı ekran kartı modeli nedir ki bazılarında voltaj...
Dedi ve dandik IPS ile kendini avuttu. 200 BİN TL lik TV lerde bile VA panel kullanılıyor. Haberin var mı Qm9k ve Sony bravia 9 bile VA panel kullanıyor...
Kardeşim, burada hatalı olan sensin. Gereksiz yere uzatıyor ve kendini daha da küçük düşürüyorsun. 'Benim bildiğim bu' demek yerine, sanki kanunmuş gibi...