efetg isimli üyenin son içerikleri

1. efetg

Chatgpt Go Mu Gemini Pro Mu? Araştırma Açısından Hangisi Daha İyi?

hocam bi gündeme bakın geminiyle dalga geçiliyor gemini şuan çok geride diğer modellere göre GPT ve Claude modelleri şuan zirveyi paylaşıyor GPT daha kullanıcı dostu onu öneririm geminiyi linçliyorlar çok kötü modelleri var eskiden iyiydi fakat güncel yarışa tutunamadılar ha şunu es geçmemek...
  2. efetg

Forumun Yeni Hali İyi Olmuş

Forum excel tablosuna dönmüş o.O2
  3. efetg

Chatgpt Go Mu Gemini Pro Mu? Araştırma Açısından Hangisi Daha İyi?

Gemini yapay zeka konusunda çok çok çok çok geri kaldı size tavsiyem KESİNLİKLE GPT plus almanız büyük nimet şuan GPT 6 Astra modeli çıktı ve felfena bir şey ChatGPT work veyahut Codex kısmında kullanabilirsiniz ha diyorsanızki ChatGPT kullanacağım uygulamasında veyahut Web de GPT 5.6 Sol...
  4. efetg

Chat Gpt Nasıl Uyguna Alınabilir?

bekleyin verir yeni hesaplarad açın bekleyin kontrol edin
  5. efetg

gpt trial deneme üyelii veriyor plus hesabı eğer alabilirseniz bu şekilde hesapları birleştirip kullanabilirsiniz alamazsanız bu şekilde hesap üretip satanlar var onlardan alabilirsiniz ben öyle yaptım
  6. efetg

gpt trialler alarak ortak havuz sistemi yapıyorum tek apiden çekiyorum sizede tavsiye ederim
  7. efetg

Dershaneye Yazılmak İçin Geç Kaldım mı?

hayır geç kalmadın daha fazla vakit kaybetmeden birine yazıl rehberlikçisi iyi olsun ona dikkat et
  8. efetg

İki Öğrenci Paketi Aynı Anda Olur Mu?

google ai plus ile youtube üyelikleri farklı şeyler alabilirsiniz sorun çıkmaz
  9. efetg

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

an itibarıyla veri bilimi ve analitiğine yerleştim ybs 0.5 net ile kaçtı ama yolumuza bakacağız daha yapacak bir şey yok
  10. efetg

1 Ayda Tıp Kazanabilir Miyim ( 1 Ay Sonra Güncelleme Yapacağım Beklemede Kalın)

yazık kafana ne çekipte şöyle entera basıyorsunuz anlamıyorum 1786806409 eline sağlık dostum son 1 aya göre gayet iyi sonuçlar matı batırmışsın onun haricinde güzel
  11. efetg

Ktc Monitör Tercih Edilir mi

bende aynısını aldım bakalım gelince deneyip yazarim hocam
  12. efetg

Ea 130k ile Atü Ybs Gelir mi ?

bende Atü YBS düşünüyorum 135K yaptım Kontejan Sabit kalmış bakalım gelecekmi Adanadamı yaşıyorsunuz? 1785840438 imkansız oraya çekmesi max 130 a çekeceğini düşünüyorum
  13. efetg

Farklı Kaynağa mı Geçmem Gerek? (Tyt Mat)

psikolojininde etkisi var illahaki ama çaba edipte başarısız bir insan görmedim hocam farklı yollar deneyin kendi başınıza yaparak olmuyorsa yardımm alın
  14. efetg

Farklı Kaynağa mı Geçmem Gerek? (Tyt Mat)

800k hangi 800k? tyt mi ea mı say mı önce onu belirtelim. sonrasında eğer çözerek anlamıyorsan bir hocanın kampıyla ilerle anlayamaman normal ben aşağıya hoca bıraktım öneririm şahsen ben bu hocadan kısa bir sürede çok verim aldım underrated bi hoca tanınırlığına takılmayın. burada Nasıl...
  15. efetg

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

hocam bu sen EA dan 135K sıralama yaptım ATÜ YBS düşünüyorum bu sıralamada mantıklımı birde sayısal olarakda 205K bir sıralamam var Veri Bilimi ve Analiği istiyorum fakat o bölüm 200K ile kapatmış geçen sene sağlık olsun diyorum ATÜ YBS var aklımda şuanlık ne önerirsiniz.
Geri