efetg isimli üyenin son içerikleri

1. efetg

❌İndirim Bitti! Amazon Depo Huawei Matepad 11.5 120Hz 2.5K (2025) Tablet 🔥8.640₺

gbox kullanmayın kendinize eziyet ediyorsunuz microG yi kullanın
  2. efetg

Sevgililer Gününe Sap Giren Agalarim El Kaldırsin 🚬

bu lut kavmi seni aldatıyor bana kasa egzoz fanı bile aldı 1771100338 erkek adamın erkek sevgilisi olur bu mantaliteyi yıkamazsın
  3. efetg

Sevgililer Gününe Sap Giren Agalarim El Kaldırsin 🚬

bekarlık sultanlıktır @MehmtÇ
  4. efetg

18 yaşdan sonra boy uzarmı?

180 üstü olanlar neyin boy takıntısını düşünüyorlar kafayı tiktoktan kaldırıp gerçek hayata bakmaları lazım oradaki kezbanların paylaşımlarıyla akılları bulanıyor
  5. efetg

Temudan hala yurtdışı alışveriş yapabilirsiniz!

2 ay sonra temu ofisinde uranyum tesisi kurdu çok aşırı kanserojen madde içerdiğinden temu demek yasaklanıyor
  6. efetg

🔘Temu, gümrük sorununu çözdü❗

kanserojen kullanmayacaksın kardeşim avrupa standartları onları örnek alıyoruz
  7. efetg

Temudan hala yurtdışı alışveriş yapabilirsiniz!

Kayıyuuuum kayyııyuuum o.O2 1770837568 ürün yelpazesi kısıtlı olacak maalesef ): ama üst limit delinebilir böyle daha pahalı şeyler alabiliriz
  8. efetg

En Sevdiğiniz Kuruyemiş

Çiğ badem — çekirdek
  9. efetg

Çözüldü✓ RX9060XT WattMan Problemi

Aklıma ilk psu gelmişti fakat yeniymiş bu hata bende 6700xt yi ilk aldığımda olmuştu ondan sonra hiç olmadı. Psu marka model nedir hocam?
  10. efetg

Sizce boks'a başlamalı mıyım? Bilgili arkadaşlar❤️

Kavallık falan aldırırlarsa alma bayağı kullanmayacaksın onu sadece eldiven ve sargı alsan ilk sene için fazla bile 1770739946 yks senesi harici derslerin aksaması imkansız kesinlikle yks senende ara vermeni tavsiye ediyorum. Acı tecrübeyle edindim bu bilgiyi… Acı konusuna gelecek olursak...
  11. efetg

Çinli telefon üreticilerine ne oldu?

şimdi bu konunu özeti nedir sana 1 cümle ile açıklıyorum . Redimi Note 9 dan İphone 17 pro max a geçtim diğer markalar çöp çinliler çöp marka üretiyor 0 kalite 0 yazılım almayın aldırmayın diyorsun (:
  12. efetg

❌İndirim Bitti! QCY HT08 GOLD 1377 TL - SİYAH 1427 TL

bendede var aynısı almanızı önermiyorum yazılımsal problemleri mevcut mesela oyun modu yani düşük gecikme moduna geçince patlama sesleri geliyor bunun gibi şeyler.
  13. efetg

Yardım Satın Aldığım North Bayou F80 2026 mı?

Trendyol taktiğiyle 650 ye bile grliyprlfı keşke ozaman alsaydım diyiyorum şuan 1200 e aldım
  14. efetg

Ünlülere uyuşturucu operasyonu

Gündemi nasıl değiştirmeye çalışıyorlar bizene kardeşim biz milletin hayatını neden bilmek xorundayız ana gündem ülkenin sorunları olmalıyken saçma sapan ünlülerin onla bunla yatıp uyuşturucu çektiklerini görüyoruz her gün
  15. efetg

Yardım Satın Aldığım North Bayou F80 2026 mı?

2026 vere dedikleri şey reklam stratejisi olduğunu düşünüyorum 2025 le 2026 nın farkı yok mesela yt kanallarını izle dediğimi anlarsın ürün değişmiyor ama yılı değişiyor yani çok kafaya takma kur gitsin
Geri