efetg isimli üyenin son içerikleri

1. efetg

KULE TİPİ SOĞUTUCU NASIL ÜRETİLİR?

VİDEODAKİ SOĞUTUCUI(buzdolabı) https://www.deepcool.com/products/Cooling/cpuaircoolers/ASSASSIN-VC-ELITE-WH-Vapor-Chamber-Elite-CPU-Air-Cooler/2025/21119.shtml bu tarz PC donanımları üretilen videoları izlerken rahatlama geliyor :D
  2. efetg

Mousem ince hareket etmiyor

başlıgı muharrem ince diye okudum :ROFLMAO:
  3. efetg

Elime kalem ucu girdi ve haftalardır orda

ilkokulda kavga ederken anlıma uçlu kalem yemiştim uç derime girmişti hala içinde duruyor :D 1760633130 hocam rahatsız ediyorsa iğne ile delip cıkarmayı deneyebilirsiniz yapamam diyorsanız bi doktora muayene olun.
  4. efetg

Sivilce Problemi ❗❓Kafada ve Yüzde

1-Kafanı ve Yüzünü Düzenli olarak günde 3-4 kere soğuk suyla yıka(düz su başka birşeye gerek yok) 2-Sarımsak tüket günde 1-2 diş 3-Şekeri olabildiğince Kesin bu 3 sinin geçireceğini düşünüyorum. eğer 1-2 hafta bunu yapmanıza rağmen geçmez ise cilt doktoruna bir görünün
  5. efetg

Yardım LoL giriş ekranında takılı kalıyor nasıl çözerim ?

Hextech repair tool u kurup çalıştırın bi
  6. efetg

Forumda Kimse Hakketiği Cezayı Neden Almıyor???

balans ayarına patladım nasıl veriyor acaba 😁😁🥺😬
  7. efetg

Forumda Kimse Hakketiği Cezayı Neden Almıyor???

forum ici sonuc olarak işlem yapılmalı. hatta uğrasabiliyorsanız dava açın tazminat alırsınız
  8. efetg

🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.950, TL- Oldu ONS - 4250 -🔥🔥🔥

operasyon varrrr böyle yükseliş normal değil
  9. efetg

Android HONOR MAGİC 8PRO TANITILDI

arkadaş şu kamera görünümlü hiçbi telefonu almam çok kötü kalitesiz gösteriyor telefonu
  10. efetg

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

duvardaki askının linki varmı hocam bide mousepad link
  11. efetg

❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

neredeyse aynı olurlar dediğin gibi çağ atlatmaz koleksiyonluk ürün senin icin 1760533418 bendede aynı fiyat
  12. efetg

❌İndirim Bitti! Amazon DarmoShark TOP75 Klavye 1652,39 TL

al kullan güzel duruyor satacaksan pek bir şey bekleme
  13. efetg

10 yıl devrildi. Windows 10'un Desteği Bitti

hayır hata almıyorum
  14. efetg

10 yıl devrildi. Windows 10'un Desteği Bitti

LTSC kullanan ben :cool: var bi 5-10 yılım daha arkaya yaslandım izliyorum w10 bitiyo söylemlerini :ROFLMAO::ROFLMAO:.
  15. efetg

Reklambayi.net tarafından dolandırıldım

https://www.r10.net/instagram/3324495-reklambayi-com-9733-instagram-turkiye-nin-en-ucuz-smm-paneli11088stabil-servisler-9733-7-24-canli-destek-11088-a-4.html tam emin değilim ama com uzantısı nı girince net e yönlendiriyor bu kişi olma ihtimali var ve bu kişiye r10 da şikayet konusu açılmış...
Geri