efetg isimli üyenin son içerikleri

1. efetg

Farklı Kaynağa mı Geçmem Gerek? (Tyt Mat)

psikolojininde etkisi var illahaki ama çaba edipte başarısız bir insan görmedim hocam farklı yollar deneyin kendi başınıza yaparak olmuyorsa yardımm alın
  2. efetg

Farklı Kaynağa mı Geçmem Gerek? (Tyt Mat)

800k hangi 800k? tyt mi ea mı say mı önce onu belirtelim. sonrasında eğer çözerek anlamıyorsan bir hocanın kampıyla ilerle anlayamaman normal ben aşağıya hoca bıraktım öneririm şahsen ben bu hocadan kısa bir sürede çok verim aldım underrated bi hoca tanınırlığına takılmayın. burada Nasıl...
  3. efetg

Yönetim Bilişim Sistemleri Mezunuyum Düşünenler İstediğini Sorabilir

hocam bu sen EA dan 135K sıralama yaptım ATÜ YBS düşünüyorum bu sıralamada mantıklımı birde sayısal olarakda 205K bir sıralamam var Veri Bilimi ve Analiği istiyorum fakat o bölüm 200K ile kapatmış geçen sene sağlık olsun diyorum ATÜ YBS var aklımda şuanlık ne önerirsiniz.
  4. efetg

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

dm den yazın sorumluluk kabul etmem tanımıyorum etmiyorum
  5. efetg

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

Mevcut planı olanlara tavsiyem eğer planınız 5-6 aydan fazla devam ediyor ise iptal etmenizi tavsiye etmem gidin başka mail hesabına alın bu tarz methodlar genellikle hintli pakisatanlı arkadaşlar tarafından bulunup dağıtımı yapılıyor buradaki arkadaşlar ise onların aracılığını yapıyor yani bu...
  6. efetg

Sahibinden Dolandırıcısı Bilgilendirme Hattı (Dikkat)

elden alma teklifine ne diyor arkadaş
  7. efetg

19 Yaşında 190 Boyunda 120 Kilo Olmak

eşofman giyin hocam kilo vrilir boyunuz var dert etmeyin benimde boy 170 ama 175 olsun isterdim istekle olan bir şey değill benimki ama sizin elinizde koz var hocam yani kafanıza takmayın.
  8. efetg

19 Yaşında 190 Boyunda 120 Kilo Olmak

fitin normal hocam boydan kurtarıyorsunuz
  9. efetg

1.86 Boy Bana Yetmiyor

Tip olmayınca malum böyle şeylere kafayı takman normal gibi tiktoğu kaydırmayı bırak
  10. efetg

Yks 2026 Sıralamaları 2023'ten Kötü Gelir mi?

şuanki sıralamana %10 koy muhtemelen öyle gelir 23 gibi geleceğini sanmıyorum
  11. efetg

Dehşet Verici Bir Hikaye !

bot basılmış
  12. efetg

1.86 Boy Bana Yetmiyor

0/10 ragebait
  13. efetg

Ayt 2026 2 Soru İptali

saçmalık 2 şıkta kabul edilmeliydi şansına A işaretleyen organizmalar kendilerini zeki sanıyorlar
  14. efetg

Araç Süpürgesi 300 TL

güzel temizleniyormu kasa bununla
  15. efetg

UÇAĞA POŞET ALIRLAR MI?

üstüne giy ozamano.O2
Geri