efetg isimli üyenin son içerikleri

1. efetg

UÇAĞA POŞET ALIRLAR MI?

üstüne giy ozamano.O2
  2. efetg

🔥İndirim 🔥🔥ANKER Q11İ 999TL🔥🔥 🔥🔥ANKER Q30 1999TL🔥🔥

bluetooth özeliği olan herşeyde kullanabilirisn mic vesaire iyidir
  3. efetg

MSB İran'dan ateşlenen füze imha edildi

Olayı çarpıtmayın Şehitlerimiz üzerinden benim demek istediğim şey yerli olmasını kastetmiştim..
  4. efetg

MSB İran'dan ateşlenen füze imha edildi

keşke bizim savunmamız olsa natonun savunması maalesef
  5. efetg

MMA mi gitmeliyim fitness mı

agam muay thai gider sana he .. bu iki seçenek arasından mma derdim ve zaten dövüş sporundada vücut yapılır fit bir vücudun olur öyle balon şişme adam gibi olmazsın enazından
  6. efetg

❌İndirim Bitti! Amazon Depo Huawei Matepad 11.5 120Hz 2.5K (2025) Tablet 🔥8.640₺

gbox kullanmayın kendinize eziyet ediyorsunuz microG yi kullanın
  7. efetg

Sevgililer Gününe Sap Giren Agalarim El Kaldırsin 🚬

bu lut kavmi seni aldatıyor bana kasa egzoz fanı bile aldı 1771100338 erkek adamın erkek sevgilisi olur bu mantaliteyi yıkamazsın
  8. efetg

Sevgililer Gününe Sap Giren Agalarim El Kaldırsin 🚬

bekarlık sultanlıktır @MehmtÇ
  9. efetg

18 yaşdan sonra boy uzarmı?

180 üstü olanlar neyin boy takıntısını düşünüyorlar kafayı tiktoktan kaldırıp gerçek hayata bakmaları lazım oradaki kezbanların paylaşımlarıyla akılları bulanıyor
  10. efetg

Temudan hala yurtdışı alışveriş yapabilirsiniz!

2 ay sonra temu ofisinde uranyum tesisi kurdu çok aşırı kanserojen madde içerdiğinden temu demek yasaklanıyor
  11. efetg

🔘Temu, gümrük sorununu çözdü❗

kanserojen kullanmayacaksın kardeşim avrupa standartları onları örnek alıyoruz
  12. efetg

Temudan hala yurtdışı alışveriş yapabilirsiniz!

Kayıyuuuum kayyııyuuum o.O2 1770837568 ürün yelpazesi kısıtlı olacak maalesef ): ama üst limit delinebilir böyle daha pahalı şeyler alabiliriz
  13. efetg

En Sevdiğiniz Kuruyemiş

Çiğ badem — çekirdek
  14. efetg

Çözüldü✓ RX9060XT WattMan Problemi

Aklıma ilk psu gelmişti fakat yeniymiş bu hata bende 6700xt yi ilk aldığımda olmuştu ondan sonra hiç olmadı. Psu marka model nedir hocam?
  15. efetg

Sizce boks'a başlamalı mıyım? Bilgili arkadaşlar❤️

Kavallık falan aldırırlarsa alma bayağı kullanmayacaksın onu sadece eldiven ve sargı alsan ilk sene için fazla bile 1770739946 yks senesi harici derslerin aksaması imkansız kesinlikle yks senende ara vermeni tavsiye ediyorum. Acı tecrübeyle edindim bu bilgiyi… Acı konusuna gelecek olursak...
Geri