efetg isimli üyenin son içerikleri

1. efetg

Donanım Arşivi - Öneri

https://www.r10.net/ Buyurun hocam
  2. efetg

Donanım Arşivi - Öneri

ne alakası var :ROFLMAO: başka bir forumda gördüm beğendiğim bir şey burayada uygulasalar güzel olurmuş. 1763051455 hocam o çok yetersiz ve onu daha bugün farkettim kendini okadar gizlemiş durumda. Bu özellik bence gelmeli iş yapar forum canlanır bile öyle söyleyeyim.
  3. efetg

Donanım Arşivi - Öneri

Merhabalar forumda eksikliğini gördüğüm bir özelliği dile getirmek istiyorum. Popüler konular kısmına Günlük-Haftalık-Aylık-Yıllık-Tümü Seçeneği gelmeli mesela forumda gezen birisi olarak bu özelliğin tutacağını düşünüyorum bayağıda kullanışlı olur acaba bu hafta forumda ne oldu diyip...
  4. efetg

Kalemli Tablet önerisi

https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11-5-2025/buy/ öneririm 2 arkadaşıma aldırdım 2 side çok memnun. arada kampanya yapar huawei takip et 15-16 civarlarına düşürüyor. bende aktif olarak 11.5s kullanıyorum memnunum attığım tabletle çok benzerler zaten.
  5. efetg

İLK GÖKTÜRK Fragmanı Yayınlandı !🔥

wow Godzilla minus one 10-15 milyon dolara çekilmiş. bizimkiside 10 Milyon dolar şimdiden acaba kaç milyona dayanacak.
  6. efetg

İLK GÖKTÜRK Fragmanı Yayınlandı !🔥

çok iyi olmuş valla sinemaya çıkarsa giderim.
  7. efetg

Ana Konu (1-11-111-1.111 TL Ürünler!!)🔥Havit "Happy Hour" İndirim Etkinliği🔥

zaten site dandik hocam hostları güçsüz yada 2. ihtimal bilerek bant daraltıldı. yani bi 40-50 şer stok olsa muhtemelen çoğumuz faydalanırdık ama yarı fiyatından bile daha ucuza koydular adamlar yani bu yüke gireceklerini sanmıyorum.
  8. efetg

vallahi hocam ben diğer forumları falanda gezdim bayağı alan var zaten stok 11 di konuda 10 larca kişi var herkes alamaz :D . Bide bazı fırsatçılarn 2. hesapla aldıgını düşünürsek stok bitiyor zaten.
  9. efetg

en güzeli hoparlördü valla herhalde yarısını bizim forum aldı
  10. efetg

almadım bile paşam eğer 18.00 da site çökmese botçular tencerenin dibini sıyıracak haberi yok gelmiş ders veriyor :ROFLMAO:
  11. efetg

akıllı bıdıksın valla adamlar botçuları alt etti gerçek kullanıcılar aldı kingdir havit.
  12. efetg

Beyler herkes destek kaydı acsin botcular aldıysa iptal ettiriz
  13. efetg

sunucu yerine patates kullanıyorlar veri aktarımı yavaş biraz oyuzden :ROFLMAO:
  14. efetg

kulaklık isteyenlere can çektriici görsel :D
Geri