efetg isimli üyenin son içerikleri

1. efetg

İlişkiden sonra hiv belirtileri

Siil falan çıktımı hocam
  2. efetg

Bu son mesajımdır ...

artık soru bankası çözme sadece çıkmışları çözmekten başka çaren yok bu yapabileceğin en iyi strateji sadece çıkmış sorular 1749038065 onu bende bilmiyorum doğaçlama yapıcaksın denemelerle bilgi arttır başka yapacak bir şey yok
  3. efetg

Bu son mesajımdır ...

bu hocadan dinliyorsun 20 yapıyorsun matematkten 1 haftada 20 nete cıktım sıfırdan 1749037997 alay etsinler benlede ediyorlar son ay çalışmaya başladı gibisinden sınav günü görüşürüz de geç :D
  4. efetg

🔥İndirim RAZER Nommo V2 Pro PC Hoparlör Siyah 8.489 tl

bana hoparlör lazımda bu neymiş ya bu fiyat
  5. efetg

SATIN ALDIĞIM SİSTEMİN MONTAJI YAPILMAMIŞ

kasa montaj seçmedin büyük ihtimal hocam yada onlar yanlış anladı ama siz bi biraz bilgisayardan anlayan birini yanınıza alın onla beraber 30 dk da kurulur sistem çok zor değil
  6. efetg

"Papara hesabın hakkında önemli bilgilendirme"

arkadaşıma değişik mesajlarla attığım paralara ne olacak :D
  7. efetg

SATIN ALDIĞIM SİSTEMİN MONTAJI YAPILMAMIŞ

hocam bence montajlayabiliriz adım adım ha boşuna yol yapmayın ? 1749018003 hem tecrübe etmiş olursunuz en kötü sistem açılmaz bir şey olmaz yani
  8. efetg

Wi-Fi 300 Mbps alırken Ethernet 90 Mbps alıyorum

Kablo normal kalitede klasik Cat6 sorun başka birşeyde olabilir anakarttan kaynakli olabilir
  9. efetg

Dolandırıcılık Vakası, Kim Haklı ?

reis acil dm den dc serverini at hemen 1748973978 mc forumlarında de rezil ederiz biraz tanındık bir kişiyse ayrıca tanıdıgım var yardımcı olur belki
  10. efetg

Araba ehliyeti güncel maliyeti

bende a2 ehliyeti merak ediyorum en dip fiyat nedir bilen varmıdır ?
  11. efetg

Takı dükkanı 100 m doğrumu

bence kazandırıyor :ROFLMAO:
  12. efetg

İkinci El PSU Önerisi

hocam psu müptelası değilim ama güzel duruyor al gitsin hem modüler de iş yapar
  13. efetg

İkinci El PSU Önerisi

hocam siz elden alın en garantisi 3. yü yaşarsanız pc yi toplamayı bırakırsınız :D
  14. efetg

İkinci El PSU Önerisi

800 den koydugu rami kademe kademe 400 e kadar indirdi bi adam ama 3 ay falan sürdü 1748952175 geçmiş olsun tecrübe diyelim en azından çok pahalı bir parçada bunu yaşamamışsınız
  15. efetg

İkinci El PSU Önerisi

bekleyin düşer bi ihtiyacı oldugunda acil fiyat diyip düşecek :D
Geri