11.5S kullanıyorum alın geçin çok güzel Google servisleri sorun çıkarmadan microG ile indirilebiliyor şuana kadar sıkıntı çekmedim.
Lenovo önermem kalitesiz.
Honor pad v9 da öneririm huawei ile çok benzerler malzeme olsun yazılım olsun donanım vesaire tek büyük fark işlemci ve Google servisleri
Aklın yok fikrin var, konuyu okumadan böyle yorum yaparsan çekerim kulağından , senin ilkokul türkçe hocan sana öğretmedimi bunları?
Kimse titremeden bahsetmiyor ama sen nedense sanki sana t*cavuz etimşim gibi aklından çıkmıyo titreme mevzusu... Konuyu oku sonra yorum yap senin o 10 katı...
paket kaybını hiç yaşamadığın için bilmiyorsun bilmediğin şeyler hakkında konuşma 2 ay paket kaybının loldeki laglanmalarını yaşadım Lafta değilim Tecrübedeyim ama senin gibiler gelip boş laf konuşur bulunduğu ortamı kirletip gider daha fazla kirletme buraları ve tekrar uyarıyorum Bilgi sahibi...
sallamıyoruz yaşadığımız deneyimleri paylaşıyoruz bu olay sadece hareket ön görmesiyle olan bir şey değil paşam anlayabildinmi? Buna sebep olabilecek sebepler : Paket Kaybı , Fps limiti , Mouse HZ i , Hareket öngörme ... gibi gibi sebeplerden ötürü olabilmektedir.
ve arkadaş sorunu nasıl...
lolün altyapısı çok garip hocam yani öyle garip sıkıntılar çıkarabiliyor ama 1KHZ de sorun çıkmaması lazım bide FPS kilidini açın siz laglanmayı öyle görün şaşıracaksınız :D
Paket kaybı testi yap https://tr.packetlosstest.com/ ( eğer 0 dan farklı bir değer varsa takılmalar olur)
fps i sabitle çok çıkmasın o nedenlede takılmalar yapabiliyor
APONUN etnik kökenle bağı nedir ırkçılıkla alakası nedir Teröristin ırkı yoktur insanı vardır yani apoya sövmenin ırkçılıkla alakalı olduğunu düşünmüyorum.