hocam bi gündeme bakın geminiyle dalga geçiliyor gemini şuan çok geride diğer modellere göre GPT ve Claude modelleri şuan zirveyi paylaşıyor GPT daha kullanıcı dostu onu öneririm geminiyi linçliyorlar çok kötü modelleri var eskiden iyiydi fakat güncel yarışa tutunamadılar ha şunu es geçmemek...
Gemini yapay zeka konusunda çok çok çok çok geri kaldı size tavsiyem KESİNLİKLE GPT plus almanız büyük nimet şuan GPT 6 Astra modeli çıktı ve felfena bir şey ChatGPT work veyahut Codex kısmında kullanabilirsiniz ha diyorsanızki ChatGPT kullanacağım uygulamasında veyahut Web de GPT 5.6 Sol...
gpt trial deneme üyelii veriyor plus hesabı eğer alabilirseniz bu şekilde hesapları birleştirip kullanabilirsiniz alamazsanız bu şekilde hesap üretip satanlar var onlardan alabilirsiniz ben öyle yaptım
yazık kafana ne çekipte şöyle entera basıyorsunuz anlamıyorum
1786806409
eline sağlık dostum son 1 aya göre gayet iyi sonuçlar matı batırmışsın onun haricinde güzel
psikolojininde etkisi var illahaki ama çaba edipte başarısız bir insan görmedim hocam farklı yollar deneyin kendi başınıza yaparak olmuyorsa yardımm alın
800k hangi 800k? tyt mi ea mı say mı önce onu belirtelim.
sonrasında eğer çözerek anlamıyorsan bir hocanın kampıyla ilerle anlayamaman normal ben aşağıya hoca bıraktım öneririm şahsen ben bu hocadan kısa bir sürede çok verim aldım underrated bi hoca tanınırlığına takılmayın.
burada Nasıl...
hocam bu sen EA dan 135K sıralama yaptım ATÜ YBS düşünüyorum bu sıralamada mantıklımı birde sayısal olarakda 205K bir sıralamam var Veri Bilimi ve Analiği istiyorum fakat o bölüm 200K ile kapatmış geçen sene sağlık olsun diyorum ATÜ YBS var aklımda şuanlık ne önerirsiniz.