ne alakası var :ROFLMAO: başka bir forumda gördüm beğendiğim bir şey burayada uygulasalar güzel olurmuş.
1763051455
hocam o çok yetersiz ve onu daha bugün farkettim kendini okadar gizlemiş durumda. Bu özellik bence gelmeli iş yapar forum canlanır bile öyle söyleyeyim.
Merhabalar forumda eksikliğini gördüğüm bir özelliği dile getirmek istiyorum. Popüler konular kısmına Günlük-Haftalık-Aylık-Yıllık-Tümü Seçeneği gelmeli mesela forumda gezen birisi olarak bu özelliğin tutacağını düşünüyorum bayağıda kullanışlı olur acaba bu hafta forumda ne oldu diyip...
https://consumer.huawei.com/tr/tablets/matepad-11-5-2025/buy/
öneririm 2 arkadaşıma aldırdım 2 side çok memnun.
arada kampanya yapar huawei takip et 15-16 civarlarına düşürüyor.
bende aktif olarak 11.5s kullanıyorum memnunum attığım tabletle çok benzerler zaten.
zaten site dandik hocam hostları güçsüz yada 2. ihtimal bilerek bant daraltıldı. yani bi 40-50 şer stok olsa muhtemelen çoğumuz faydalanırdık ama yarı fiyatından bile daha ucuza koydular adamlar yani bu yüke gireceklerini sanmıyorum.
vallahi hocam ben diğer forumları falanda gezdim bayağı alan var zaten stok 11 di konuda 10 larca kişi var herkes alamaz :D . Bide bazı fırsatçılarn 2. hesapla aldıgını düşünürsek stok bitiyor zaten.