Efetherealgoat isimli üyenin son içerikleri

1. E

Sıfır cihaz ps5 te bu sesin çıkması normalmi?

Peki siz aldığınız yere bu sorun için yazdınızmı ? Eyer yazdıysanız onlar ne dedi bu durum için
  2. E

Aynı yerdenmi aldınız? 1731496935 Düzeltme yapmak istedim ben neyden bahsediyorum adamlar neyden bahsediyor hiç alakası yok tekrar dönüş bekliyorum
  3. E

valla dayanamadım emin olmak için kapakları söktüm gözüme çarpan çok fazla bir şey yoktu siyah tabanda izler vardı o da kapaklardan dolayı olduğunu düşünüyorum 1731461636 eve slim cdli versiyondu onunkisi 1731461767 gün içerisinde dönecekler inşallah sıfır bir cihazın soğuk iken fan çalıştırma...
  4. E

ama konsol soğuk iken fan açması biraz şüphelendiyor arkadaşımın cihazında 7/24 oyun oynuyordum çıt bile çıkmıyordu cihazdan
  5. E

1731459402 aldığım yere bugün saat 21:35 te yazdım gün içerisinde geri dönüş olur inşallah moralım cok bozuldu
  6. E

Merhaba gençler hepsi burada dan kahraman konsol üzerinden 06.11.2024 tarihinde saat 15:34 ps5 slim digital edition siparişi verdim ürün ertesi gün geldi cihazı kutudan çıkartır iken hiç bir sorun yoktu fakat oyun açıldığın yoğun bir ses gel geldiğini fark ettim ana menüye geri döndüğümde hayla...
Geri