efeucler3 isimli üyenin son içerikleri

1. E

ps5 psn kardeşliği aynı anda oyun oynayabilir mi

Teşekkür ederim hocam. Şimdi gönül rahatlığıyla yapabiliriz.
  2. E

ps5 psn kardeşliği aynı anda oyun oynayabilir mi

Merhabalar. Arkadaşımla psn kardeşliği yapmak istiyoruz. İkimzide de ps5 var ama bir soru kaldı kafamızda. Diyelim ki birimizin hesabında gow var ve ikimiz de oyunu indirip aynı anda girmek istedik. Bir sorun olur mu? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  3. E

12V AC ile çalışan modülü 12V DC ile nasıl çalıştırabilirim.

Arabama led döşedim ve ışıkları bluetooth ile kontrol etmek istedim. Bu yüzden resimdeki kontrol modülünü satın aldım. Ledleri park lambaları ile birlikte yakmak istiyorum, Aracın park lambalarına gelen AC akım olmadığı için modülü park lambaları ile birlikte çalıştıramıyorum. Bu modülü nasıl...
  4. E

GTA V Menyoo hoodie kapşonu takma

GTA V de menyoo da hoodie'nin kapşonunu nasıl takabilirim? Bilen varsa yardımcı olabilirmi?
  5. E

MSİ RTX 3080 SUPRİM X için işlemci önerisi.

Teşekkür ederim tevsiyeniz için. 1614760571 AMD işlemci kullanmak istiyorum ama tavsiyeniz için teşekkürler.
  6. E

MSİ RTX 3080 SUPRİM X için işlemci önerisi.

Merhabalar arkadaşlar ben MSİ RTX 3080 SUPRİM X ekran kartı almak istiyorum bir süre 1080p kullanmam gerekecek ben de bunun için Ryzen 7 5800X almayı planlıyorum sizce 1080p de darboğaz yapar mı? Yaparsa hangi işlemciyi önerirsiniz AMD kullanmak istiyorum bunu da belirteyim.
  7. E

3000Tl civarı photoshop için sistem

Teşekkürler tüyo için.:)
  8. E

3000Tl civarı photoshop için sistem

Arkadaşlar merhabalar benim 3000TL lik bir bütçem var ve photoshop ve benzeri programları hızlı çalıştıracak bir sistem istiyorum bu mümkünmü mümkünse tavsiyede bulunurmusunuz teşekkürler.
Geri