Selam Dostlar Ben Efe Tekrardan Burdayı Sebep Arkadaşıma Pc toplamak 4k bütçesi var 500tlye monitör alacak sizce en iyi şekilde nasıl dizeriz 4kya
Oynayacağı Oyunlar : Gta V,Cs,Valorant,Lol, Ve Cyberpunk 2077
Tavsiyeler Sizde Teşekkür Ederim
merhaba modemi sıfırladım şuan ise Turknet Gozukmuyor speed test kısmında eski internetim yazıyor oysaki panelden şifre vs yazmıştım :( işleri bok ettim
Merhaba Dostlar Turknetten 50mbs' internet Satın Aldım
Ama Hız Testi Yaptığımda Hız 45'lerden 16'ya kadar düşüyor bunun sebebi nedir 50mbs parası verip 16 kullanabiliyorum yardım edin lütfen.
1602441559
HG658 V2 Home Gateway
Modem Markası
Merhaba Dostlar, lise son sınıfım üniversite için yazı yazmak ödev ve ara sıra valorant cs gibi oyunlar oynamak için laptop arıyorum bütçe düşük biliyorum ama belki en düşük detaylarda 60 fps alabileceğim bir laptop vardır önerilerinizi bekliyorum iyi günler
ben bu kurda ryzen 3 1200 bir sistem topladım biraz cahillik ettim ama ikinci elde sıkıntılar çok olabilir mining falandır filandır o yüzden uzun yıllar kullanılcağı için sıfır arıyorum :) arkadaşa
Merhaba Dostlar Arkadaşım corona sürecinde sürekli çalıştı nerdeyse 3.500 tl biriktirdi onun için en iyi olacak şekilde bir sistem toplarmısınız gerçekten anıl teri olduğu için ben toplamak istemedim
siz prof olduğunuz için işi size bırakıyorum sistemde oyun oynanıcak arkada /steam pubg istiyor
merhaba beyler kardeşim 9 yaşında benim artık oyun devrim geçti çok istedim ama bi bilgisayarım olmadı şimdi bi sistem topladım kız kardeşime lakin oyunları oynamayı bilmiyor ve yeni başladığı için klavye mouse reflexleri çok iyi değil nasıl geliştirebilir şu seviyede : robloxta mouse ile bakış...