efew0 isimli üyenin son içerikleri

1. efew0

Yardım IPhone 14 6 ayda %93 pil sağlığı normal mi?

7 Temmuz'da iPhone 14 bir cihaz aldım. İlk defa iPhone kullandığım için pek anlamıyorum ama 6 ayda %7 düştü pil sağlığım. Bana anormal geldi ama bilemiyorum, sizde sormak istedim. Günün çoğu zamanları dışarıda olduğum için daha uzun gitmesi adına çoğu zamanda %100'e kadar doldurmam gerekiyor...
  2. efew0

Canon Pixma TR4650 vs Canon Pixma E3640

Bu iki yazıcı arasında fiyat farkı çok az ve çok kararsız kaldım. Bu yazıcılar nasılır? Hangisi daha iyidir. Arada bir fotoğraf çıktısı alabilirim ikisi arasında performans farkı olur mu? Beni bı açar mısın?
  3. efew0

3000 TL çıktı ve fotokopi alınabilecek yazıcı önerisi

Fiyat bandı çok düşükde çünkü bir cihaza o kadar para vermek istemiyorum şahsen sık kullanmıyorum ama kullandığım zamanda işimi gorsün istiyorum. Fiyat bandı 3000'i geçmesin mümkün olduğu kadar. Çok fonksiyonlu bir makine arıyorum 1-2 model baktım ama aklıma bir soru takıldı. Yine profesyonel...
  4. efew0

5-6-7K ya Tablet Önerisi

Kuzenim özel kurs görecekmis. Hocası uygulama üzerinden ödev vs. vericekmiş bunun için 6-7K lık akıci bir tablet arıyorum. Akıcı olsun ve biraz da oyun açacak durumda olsun yeter.
  5. efew0

Ardunio'dan HCSR04'de nasıl lehim yapılır?

Şuan sistem breadbord ile çalışıyor fakat şuan demo olduğu için böyle çalışıyor. Bunu tamamladığım zaman sensör ile ardunioyu lehimlemem sağlam bir şey olması gerekli. Bunu nasıl yaparım. Lehim deneyimim azda olsa var, lehim yaparım ama tam olarak nerelerden yaparım bilmiyorum
  6. efew0

Arduino Sensor verisini bilgisayarda görmek

Bir sensor makinenin durup durmadığını, durduğu zaman tekrar çalışana kadar geçen süreyi, gün içinde kaç defa durduğunu gösterecek şekilde ayarlandı. Bunu LCD ekranda gösteriyoruz fakat bizden bunu bilgisayar ekranında gözükmesi istiyorlar. Seri port ekranı bunun için uygun olmadığını biliyorum...
  7. efew0

Creatine'nin Yağlı Vücuda Etkisi Olur mu?

Hocam yaklaşık 1 ay oldu başlayalı. Bu süre içinde önceki beslenme şekline göre daha dikkatli yiyorum. Hatta bazen bilerek aç kalıyorum. Fakat 89 kilodan sadece gramlar yükselip çıkıp duruyor. Başkalarına bunu söyleyince 1 ayda hiç mi vermedin, ben olsam şu kadar verirdim cart curt vs. gibi...
  8. efew0

Creatine'nin Yağlı Vücuda Etkisi Olur mu?

Boyum 190, Kilom 89-90 civarı genel olarak yağlı bir vücudum var. Hatta yağdan dolayı yanlarım çok var. Salondaki hocam kardiyo yapmamamı söylüyor. Ağırlık antremanı sonrası hafif ağırlık çok tekrar karın ve yan çalış diyor. Bende çoğu zaman yapıyorum. Kas kütlem çok fazla yok. Peki creatine...
  9. efew0

Sarımsak yutmak sivilcelere iyi gelir mi?

Yüzüm şuan mayın tarlası gibi. Çoğu kişi gece yatmadan önce 1 diş sarımsak yut öyle yat diyor. Bunun oluru var mı? İnternetten biraz baktım sarımsak cidden de akne, sivilce gibi cilt sorunlarına iyi geliyormuş. Deneyeniniz varsa aydınlatabilir mi?
  10. efew0

Yardım Laptop'a Aynı Marka Aynı Model RAM Alırsam Performans Artışı Olur mu?

Hocam CPU-Z programına baktım. Şuanki RAM 2. Slotta gözüküyor. 1. Slot boş gözüküyor. Yer var herhalde. Ekran görüntülerinideki bilgilere görede bu RAM'i alıcam. https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-samsung-m471a1k43eb1-cwe-8gb-3200-notebook-fiyati,1662500883.html
  11. efew0

İşlemci: AMD Ryzen 7 5825U Ekran Kartı: Paylaşımlı Radeon Graphics RAM: 8GB Samsung
  12. efew0

Benim şuan kullandığım laptop'um bir ofis laptop'u pek oyun oynamıyorum. Çok sık olmasada ETS 2 oynuyorum ETS 2 üzerinden örnek vereceğim. Mesela bende şuan takılı bir adet 8gb ram var ve ETS 2'de şu anki ayarlarımla 40-50FPS alıyorum. Bir adet daha aynı RAM'den alıp taktırırsam ne gibi bir...
  13. efew0

Minecraft 250TL'Ye alınır mı?

Haklısın hocam. Alıyorum
  14. efew0

Hocam bir şey soracağım bu 250TL'lik olanda skin vs. eklenebiliyor değil mi? Sıkıntı olmuyor o konuda.
  15. efew0

Minecraft'ı cidden seven biriyim. Şuan bile crackli olarak oynuyorum. Peki orjinalini bu fiyata almak mantıklımı?
Geri