efexcanx1 isimli üyenin son içerikleri

1. E

15 20 K BİLGİSAYAR TAVSİYE

bilgisayar rtx ekran kardı ve amd olursa harika olur tercihim o dur monitor ile 22 ye kadar olur
  2. E

BİLGİSAYR TAVSİYE 15 20 K

yakın zamanda pc almıcam sanırım 20 k ya kadar nvidia ekran kartı tercihim ve amd işlemci eğer monitor dahil varsa 22kya kadar olur
  3. E

PUBG MOBİLE KASMA SORUNU

başka çözum yada farklı emulator yokmu
  4. E

PUBG MOBİLE KASMA SORUNU

bencede 1694182025 başka emulator tavsiyesi yokmu hep int cafe gidiyorum arkadaşımla oynamak için hergun 20 25 tl veriyorum fps 40 50 olsun yeter
  5. E

PUBG MOBİLE KASMA SORUNU

yaptım zaten hepsi aynı 10 tane video izledim sistem nasıl benim ? 1694181840 öyle 1694181874 Başka emulator yokmu bluestack açımıyor bile pubg
  6. E

PUBG MOBİLE KASMA SORUNU

6 kere filan format attım 3 4 oyun var zaten
  7. E

PUBG MOBİLE KASMA SORUNU

akıcı tabikide 90 fps akıcı 1694181786 kasmayı azaltam bari nasıl yapıcam 10 tane video izledim
  8. E

PUBG MOBİLE KASMA SORUNU

Merhablar pubg mobile oynuyorum ben fakat hep kasıyor valorantta 40 50 60 fps pubgde 20 30 bazen 40 lobide yüksek biliyorum pubg mobile telefon oyunu optimazyonu zor ama bir çözumu yokmu 50e fps bile yeter yani Sistem:GT 420 GDDR3 2GB AMD ATHLON II X3 450 Processor 3 çekirdek 4 GB DRR3...
  9. E

Mi̇crosoft Güvenli̇k Sorunu

toprak koç tabii ki güvenli evet keymaker ama sildim onu Tlauncher harbi viruslu mu ? 1694180952 bendede tlauncher var
  10. E

oyun indirdim zula gta sa bandicam ama crack bandicam geçen tarama yaptım virus dedi ona sonra sildim (site adı veririm istersen)
  11. E

değistirdim sorun yok ama riot gamesten surekli doğrulama kodu geliyor şifreyi filan değistim valoda ama bir zararı yok sorun olurmu
  12. E

merhaba bugun microsoft hesabıma sabah saat 5 te güvenlik kodu gelmiş ve hesabta 2 tane pc girikti şifreyi değistirdim cihazları çıkardım ?
  13. E

WhatsApp üzerinden mesaj atacağım ama korkuyorum

YEMİN EDERİM troll değilim harbi sıkıntı çıkmasın diye sordum
  14. E

hasımlarım yok düsmanım yok janti girmedim daha hiç jantide düsmanım filan hiç yok girmemde zaten boyle diyince sana noldu geçmiş olsun
  15. E

nerden bilidin 92. hissin çok kuvetliymiş
Geri