efeyalcin isimli üyenin son içerikleri

1. E

Merhaba bu PC iyi mi?

Gpu nvidia tercih et bence hem teknolojileri daha iyi ve sorun çıkarmıyor
  2. E

Evin elektriğinde sorun mu var?

Odamda pc kapalıyken vantilatörü çalıştırıyorum işim bittiğinde kapatınca klvyemin ışıkları açılıyor pcdede ekran kartı ışıkları yanıyordu teknik servis evin elektriğinde problem olabilir dedi bilgisi olan varmı evde topraklama olmayabilirmi ?
  3. E

Gigabyte 7600 xt etsde çöküyor

4. E

Gigabyte 7600 xt etsde çöküyor

Etsde en yüksek grafiklerde 70 fps fln aliyorum oyun içinde droplanmalar oluyor bi süre oynadıktan sonra oyuň çöküyor pc yeniden basliyor ama ekran gelmiyor ekran kartı calismiyor galiba kapatıp acmam gerekiyor bilgisi olan varmı
  5. E

Çözüldü✓ Gigabyte 7600 xt kaç watt psu gerek

Arkadaşlar çözdüm olayı artık ışığı yanmıyor kartın psu tam sınırdaymış galiba cpu soğutucunun ledini söktüm kaç watt kullanıyor bilmiyorum ama düzeldi şuan sistemime 600 watt tam yetiyor gpuyu da besleyebiliyor hallettim ama garip olan tebilon sitesinde ben atıyorum düşük bir toplama sistem...
  6. E

bundan haberim var ama elektrikle ilgili bir problemim yok 1748799145 Birde occt testi yaptim psu gpuya yetiyormu diye bi hata almadım test sırasında gpu voltajı 935 geçmedi csye giriyorum 1180leri görüyor fazla voltajdan ısık yanarmı bilgisi olan varmı
  7. E

kart servise gitti bişey yok diye geri geldi yazılımda problem yok driverları değişip denedim düzelmiyor csde 1 2 kere drop yediğimi hatırlıyorum
  8. E

amd r5 7500f sistemim baya sade klavye mouse var sadece 1748768772 en fazla 205 watt görüyor kart psu dandik değil msi yani
  9. E

Yaklaşık 1 ay önce tebilondan aldığım kasada voltaj dalgalanması cıktı garantiye gönderdim psu değişti şuan msi 600 watt psu var ilk aldığımla aynısı ve ekran kartımın csde yani yüke bindiğinde pin girişlerinin ışığı yanıp sönüyor gigabyte sitesinde anormal güç olduğunda yanıp söner diyor amd...
Geri