Ben de Acer Nitro 16 kullanıyorum. Cyberpunk normalde 76-77 derecelerde geziniyordu, fl08 ile 52 dereceye kadar düşürdüm, almadıysanız alın parasını çok hakediyor. Bende yalıtım malzemesi var içine yalıtım yapmayı düşünüyorum sesi bi nebze keser gibi.
https://www.hepsiburada.com/nb-north-bayou-nb-f80-17-32-inch-monitor-tutucu-kol-2-9kg-amortisorlu-vesa-monitor-standi-2026-versiyon-p-HBCV0000BMGQH4?magaza=Bizbiz-e&url_src=and-product-detail
Bunu aldım ama bana da görseldeki gibi gelmedi. Nedense farklı benimki
Masayı delmek durumunda kaldım çünkü arka taraf kapalı olduğu için diğer yöntemi yapamıyordum ama masanın normalde üst standı var resmini atarım. Onu önceden sökmüştüm ve o parçayı masanın devamı olarak monte ettirdim böylece alan açılmış oldu.
Evet hocam teşekkür ederim sonradan fark ettim 😀
NB F80 aldım ve monitör montajını da yaptım fakat masada problem yaşıyorum. Bilgisayar masam enlem olarak dar olduğu için ekrana çok yakın olmak zorunda kalıyorum ama baya yakın yani.
Acer Nitro 16 laptoba indirime girdiği için 8gb ram aldım bugün. Halihazırda 16gb ram vardı, ikisinin de mhz değeri aynı. 2700tl ye düştüğü için aldım yoksa almazdım ama uyum konusunda problem olur mu, performans konusunda artış yaşanır mı?
İkisinin çipi farklı galiba o yönden sıkıntı olacağını...