Effective61 isimli üyenin son içerikleri

1. E

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Bir hesap aynı kodu sadece 1 kez kullanabiliyor gördüğüm kadarıyla. Farklı kodlarla deneyin
  2. E

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

Esinle250 ile şimdi aldım
  3. E

🔥İndirim Pazarama 250 TL Hediye Çeki 111 TL

Ben de aldım şimdi. Hediye çekin güzelliği fiyatı düşen ve sepette şu kadar yazan ürünleri düşen fiyat üzerinden çeki ekleyip alabiliyoruz. Diğer verilen kuponlarda düşmeden önceki fiyata göre kupon uygulanıyor.
  4. E

Çözüldü✓ AMD RADEON 7800 xt Fps sorunu

Teşekkürler yanıtlar için. Evet ekran kablosu anakart a takılmış . Evdekilerden biri yanlış yere takmış ki benim de hiç aklıma gelmedi takılı olduğu yer. Yardımcı olmasaydınız herhalde epey bir süre de aklıma gelmezdi. Ekran kartına takınca düzeldi sorun. Demek ki en basitten çözüme yönelmek...
  5. E

Bios tan. igpu kapattım ama bu seferde ekrana artık hiç görüntü gelmiyor.
  6. E

Merhaba arkadaşlar. Normal oynadığım ve iyi fps aldığım oyunları şu an oynayamıyorum. Epeydir oyun oynamıyordum bugün bir bakayım dedim ama ekran kartı fps dğerleri 9 -10 arası olduğundan hep dondu. Sürücü yü temiz kaldırdım hem amd ile hemde ddu ile ayrı ayrı. Sonra hem güncel hem de ekran...
  7. E

Yardım Amerikada KDV nasıl işliyor

İnternet üzerinde alımlarda (amazon newegg vs) %8 vergi koyuyor üstüne. Yani 100 dolar görünen ürün aslında 108 dolara alınıyor.
  8. E

Kabasakal guvenirlimi

Siteyi bilmiyorum ama 329 TL gözüküyor fiyat. Epic store da God of War kuponla 301 liraya geliyor + %10 da geri ödeme var.
  9. E

❌İndirim Bitti! MSI G274QPF QD 27" 8699 TL KAÇIRMA

Hocam dedikleriniz QD modeli için mi yoksa QD olan olmayan 2 model içinde mi geçerli ? Aklımda bu monitör u almak vardı ama dedikleriniz kafamı karıştırdı.
  10. E

❌İndirim Bitti! MSI G274QPF QD 27" 8699 TL KAÇIRMA

O da QD lu olan versiyon değil. Bir yanlış giriş mi yaptılar acaba? QD siz versiyonu çıkardılar da yanlışlıkla QD li yazdılar
  11. E

Asssasin Creed Mirage: Deluxe Edition alınır mı ?

Teşekkürler. Böyle daha ucuza geliyor şimdi. Paket halinde ekledim
  12. E

Asssasin Creed Mirage: Deluxe Edition alınır mı ?

Hocam cyberpunk DLC ile nasıl 320 ye geliyor? DLC de kupon kullanılmıyor ve 400 lira. Nays la da maks 100 TL geri ödeme. %33 ise 131 Küsür TL ana oyundan indiriyor ki oda 400 tl? Nays l 550 civarında. Ben de mi hata var? Almak istediğimde de bana gelen fatura bu (ek ödül %10 ile de 500 olsun)
  13. E

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

7600 alınmalı mı yoksa haftaya da bu fiyat veya daha aşağısına gelir mi?
  14. E

Sistem sizce uyumlu mudurr?

İzlediğim yabancı kaynaklarda AMD tarafında ddr5 için en ideal bu seviye için 6000 30CL dendiği için öyle ekledim. Planım 3-4 yıl kullanmak kartı. Nvidia daha stabil ama 12 GB olması?16 GB vram de ilerde daha iyi olur diye 7800xt düşündüm
  15. E

Sistem sizce uyumlu mudurr?

Merhaba arkadaşlar. Alttaki sistemi Amerika'dan almayı düşünüyorum. Kasa ve PSU yu buradan alacağım . Sistemi bu fiyatlarla oradan almak mantıklı mı sizce ? Sistem nasıldır sizce, önerilerinize acigim.Yakında gelecek bir arkadaşım bu parçaları sırt çantasında getirecek. Gümrükte sorun çıkar mı...
Geri