effes1 isimli üyenin son içerikleri

1. E

Squad İcin Adam Lazım

squada yeni basladım oyunu hic bilmiyom oynicak biri varmı
  2. E

Yardım I3ten İ5e Gecilirmi?

hocam okadar butcem olsa yeni kasa alırım ben mesemde calısıyom aylık 20k para alıyom zaten 10k yiyom bana ay sonu 10k kalıyor
  3. E

hocam ddr5e gecmek kac para tutar
  4. E

hocam i3te cok sıkıntı ddr5e gecmek cok masrafli olur gibi
  5. E

hocam monitor 1080p zaten 2kyla isim yok performans acısından nası bi fark olur 8kya degermi birde ekstra sogutucuya gerek varmı
  6. E

intel arc a750 ekran kartim var anakartim msi h610m i3 12100f kullaniyorum i5 14400fe gecsem darbogaz vb olurmu ve performansta nasi bi farklilik olur ?
  7. E

8500 TL Monitor Onerisi

hocam 2k icin sistem yeteerli degil
  8. E

8500 TL Monitor Onerisi

hocam sonuc olarak hangi monitoru alayim
  9. E

8500 TL Monitor Onerisi

kırılan monitorum lenovoydu
  10. E

8500 TL Monitor Onerisi

hocam hazir butcemde varken adam akili bisey almak istiyorum
  11. E

8500 TL Monitor Onerisi

hocam genel olarak valorant oynuyorum arada arkadaslarla mecha chamelon peak gibi ufak tefek oyunlar oynuyorum 2kya gerek varmidir
  12. E

8500 TL Monitor Onerisi

hocam rapmpagden uzagım 1782636380 bu monitor nasıldır hocam...
  13. E

8500 TL Monitor Onerisi

Arkadaslar dün valorant oynarken talhisiz bi olay yasandı ve monitor hasara baglı olarak ciizgi cizgi oldu butcem 8500tl monitor olarak ne onerirsinizz 24 inc kullanıyorum
  14. E

Yardım Sanirim İslemcim Bozuldu

arkadaslar gecen gun ternal macun surerken macun islemcinin arka pimlerine yapisti ve cikmiyor elimde izopropil alkol yok anakarta cpu isigi kirmizi yaniyor ne yapabilirim
  15. E

Yardım Lenovo Legion R24e Standy Modundan Cikmiyor

hdmi kablsounu cikarmistim termal macun icin sonra geri takinca standby mode diyor ve ekran gidiyor ac kapa yapinca yine standby mode diyo ve siyah ekranda kaliyo nasil cozebiliriim
Geri