9060xt 16gb kart var 7600 işlemci var sistem yeni battlefield girerken bu hatayı alıyorum sankı ayarlar makstaymış gibi donuyor oyuna gıremıyorum bıle redditte de bu hatayı alanlar olmus bu kartı kullanıp sanırım ama cozumu bılen var mıdır
Beyler 9060 xt 16 gb kart var reddittte falanda gordum bu hatayı alanlar olmus Battlefield6 girerken ayarlar lowda ama sanki her şey maks ayardaymıs ekran kartı patlayacakmıs gıbı kasma yapıp bu hatayı alıyorum oyuna gıremıyorum bile çözüm bilen var mı
flash disk yok pc geldi kurulumdan sonra sorusnuz devam etti dün reset tuşuna elim çarptıktan sonra açılınca başladı micrsoft sitesi üzerinden format dosyaları ındırıp formatladıktan sonra bile brave tarayıcı inince pc donuyor cok degişik
1765362318
BIOS Sürümü: American Megatrends Inc. 1006...
Sifir aldıgım kasa kasa kendıne donma yapmaya basladı sorunu cozemedim amd adrenalın tıklıyorum açılmıyor daha sonra drıverları guncelledım browserlar bozuluyor donuyor hersey. gorev yonetıcısınde sımgeler bıle gorunmuyor hatta gorev yonetıcısı de donuyor. üstüne pc kapattıgım zaman ekran...
beyler rtx4060 kart yanında ryzen5 5500 işlemci var ddr4 sistem. 2k monitör var. Warzone oynuyorum genelde fps drop oluyor zaten fps hep düşük büyük haritada 80 90, ufak haritalarda 100 110 fps alıyorum ama oyun akıcı değil sanki takıla takıla gidiyorum hissiyatı var bu işlemci yeterli değil...