efkar50 isimli üyenin son içerikleri

1. E

COREL DRAW Kullanabilen Varmı

anlamadın mesela pdf dosyasını jpg veya png ye dönüştürdüğümde logo küçük kalıyor yani web siteme yükleyecek olsam yüklediğimde alakasız oluyor
  2. E

peki şunu sorayım logo sayfada ufak kalıyor onu ben nasıl tam ekran yapabilirim
  3. E

logo var pdf olarak gönderilmiş ama logo küçük kalmış nasıl düzelteceğim
  4. E

merhaba arkadaşlar elimde pdf dosyası var coreldrawda yapılmış bunun ufak bi düzenlenmesi gerekiyor yapabilen varmı
  5. E

f/p 2k monitör önerisi

çok geç be kardeşim vg27aq1a aldım 170hz 2k
  6. E

Yardım RTX 3070Tİ Ekran Kartı Pin Nasıl Takacağım

teşekkürler arkadaşlar dediğiniz gibi yaptım
  7. E

iyide kardeşim hepsinde yazıyor yanlış bir işlem yapmayalım
  8. E

Arkadaşlar merhaba yeni sistem aldım ekran kartını yerleştirdim ama okadar çok pin varki nasıl yapacağım hiç bir fikrim yok yardımcı olursanız çok sevinirim
  9. E

Çözüldü✓ ASUS geri ödeme hakkında acil yardım

evet hallettim kardeşim buldum internette
  10. E

Çözüldü✓ ASUS geri ödeme hakkında acil yardım

merhaba arkadaşlar asus monitör aldım geri ödeme yapacağım ama bir ekranda takıldım iban yazdım onun altında BIC yazan bir bölüm var oraya ne yazacağım bilmiyorum
  11. E

Mesut Çevik 4060 Sistem 16,999.00₺

SİSTEMİN LİNKİ : https://pckolik.com/urun/mesut-cevik-troya-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-4060/ UFAK TEFEK ÖZELLEŞTİRME İLE İDARE EDEBİLECEK BİR PC
  12. E

Pckolik hazır sistem yardım

kardeşim bende sipariş verdim 7 günde geldi aynı sistem daha kuramadım monitörü bekliyorum yarın kuracağım inşallah
  13. E

Steam hesabımı satmak istiyorum

komple satıyorum reis zamanında global'e kadar çıkmış hesap onaylı cs2 hazır
  14. E

PC TOPLUYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

bu sisteme 2x16 ram 1tb ssd takarsın bide sıvı soğutucuyu unutmamak lazım
  15. E

10 Yıllık Pc İle İlgili Başıma Gelenler

Merhaba Arkadaşlar 2013 yılında Casper Nirvana i7 işlemcili laptop Satın Aldım tam 10 yıl kullandım sadece harddisk yandı onuda değiştirdim geçen ay laptopu açtığımda kendiliğinde kapanıp açılmaya başladığını farkettim. Sonunda Tamamen Kapandı Açılmadı Sorunu Çözemedim ve Casper Servisine...
Geri