efkek isimli üyenin son içerikleri

1. E

ekran kartı driverları yüklenirken ekran gidip geliyor

peki görev çubuğu neden oldu ? işin aslı virüs girmesi konusunda takıntılıyım sayfaların adres çubuklarını 2 defa kontrol ederim herzaman nvida nın doğru sitesinden mi indirdim acaba diye ikileme düşüyorum
  2. E

ekran kartı driverları yüklenirken ekran gidip geliyor

Nvidia gtx 1050 ti için driverlar yüklenirken ekran gidip geliyor ve görev çubuğu saydam ve siyah oluyor yükleme bitince pc yi yeniden başlatınca görev çubuğu normale dönüyor nedeni ne buarada driverların yüklemesi bitince gidip gelmede bitiyor saydam ve siyah araç çubuğu: driverların...
  3. E

minecraftskins.net güvenilir mi ?

pardon yanlıış oldu 1627299106 bazı dosyalarda virüs barınamayacağı söyleniyor PNG bunlardan biri mi
  4. E

aslında tam olarak alamadım çünkü başlığı yanlış yazmıştım minecraft.net di sonra konuyu raporlayıp düzelttirdim ama cezalı olduğum için hangi siteyi kast ettiğimi soranlara cevap yazamadım oyüzden burada sordum
  5. E

Merhaba dosylar bildiğiniz üzere en bilindik minecraft skin indirme sitesi bu peki bu site güvenli mi ? ve bir dosya indirdim bu dosya güvenlimi acaba bir minecraft skin PNG dosyası bu arada . Sitenin linki indirdiğim skinin linki
Geri