hocam i512450hx nasil bir işlemcidir alınır mı? yani sizce herhangi bir laptop için bi lenovoda vardi başka bi acer dede i712600 vardi galiba ama ekran kartı...
Sizinde görüşünüzü dinlerim hocam ama her kafadan gördüğünüz gibi ayrı bir ses çıkıyor bakın adam acer 16 diyor siz onu kötülüyorsunuz(kötülemek len demek...
Sagolun hocam bu görüşünüzüde değerlendiricek en son zaten bu hp victusu alırsam sıkıntı olursa iade ederim satanda gönderende amazon direk kendisi o yüzden...
Ortada para var ama nakit ilen değil haliyle taksitle bu haftalar içinde almayi planliyorum şuan sadece uygun pc yi arıyorum
1730502332
İntel li bir şey...
Prime Üyeleri için günün fırsatı: HP Victus Gaming Dizüstü Bilgisayar, 16,1 inç 144 Hz FHD IPS, Intel Core i7-14700HX, 16GB DDR5 Ram, NVIDIA GeForce RTX...
Magazaya gidip alıcam(babamla gidip bakıp alıcaz ondan yoksa ben internetten sizin bu yazdığınız modellerden alırdım) hp için kafamı karıştırdılar hp yide...
4060 lı ve 1 tb ssd si olan bir laptop önerir misiniz (512 lik önermeyin burda o kelime yasakmı bilmiyorumda o kelime yani l0tfen sonra uğraşmak istemiyorum...
Merhaba ilk olarak ben 40 ila 45 bin arası bir bütçem var bu butcede Max 1 2 daha artirabilirim ama ideal olarak 40 45 arası önerin ama öncelikle bir şey...
Arkadaşlar iki tane laptop arasında kaldım. Bu 2'si yakin fiyatta 3 4 k bir şey oynuyor bu fiyatlara(40 k civarlarında Max 42 k idi galiba) zor bulurum gibi...