Merhaba. Babamın yakın arkadaşı bana benim Watch 4'ü ile onun Watch clasic 46Mm'yi takas teklif etti. Benim saatim bileğime küçük duruyordu biraz yapılı biriyim. Ama onun saatinin özelliği sanırım daha az. Fakat fiyatı uçuk. Sizce ne yapmalıyım? ( Takas kafa kafaya)...
Arctis Nova 1 kullanıyorum. Sesi çok patlak vermeye başladı. Daha çok ses kasılanan FPS oyunları ve wuthering waves, Genshin Impact gibi ortam sesinin ön plana çıktığı oyunlar oynuyorum. Mikrofonla pek işim yok. Sadece Discord'da arkadaşlarla sohbet muhabbet ve arkadaşımın kanalına videolar...
Resim hocası fotoğraftaki özel teknikleri kullanarak birden 21 tane bir konu hakkında fotoğraf istedi. Derslerim aşırı yoğun, çok büyük bir proje işiyle uğrasıyorum ve çalışıyorum. O yüzden sadece 2 yane çekebildim. Haftaya pazartesi not verilecek. Lütfen bana yardım edebilir misiniz?
Sağlik sorunlarından dolayı elim titriyerek telefeon klavyesinden yazıyorum bazı yazı hatalarım olabiliyor gördüklerimi düzeltmeye çalışıyorum ama bazen gözümden kaçabiliyor özür dilerim. Sanırım yazdıklarımın tamamını okumadın sanırı. Ben kendi fikrimi belirttim ve önerilerde bulundum. Zaten...
Razer Viper Mini kullanıyorum fakat elime küçük gelmeye başladığı için değiştirmek istiyorum. Elim 20 cm claw grip tutuş şeklim aklımda 2. el temiz. Glorious Model O var fakat switchlerinden dolayı double Click yapar mı? Daha çok Valorant ve CS gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum.
Bütçe 1500 TL
Razer viper mini kullanıyorum ve elime çok küçük geldiği için değiştirmek istiyorum daha çok valorant ve cs gibi fps oyunları oynuyorum. Claw grip tutuş şeklim var. Elim 20 cm. Aklımda temiz 2. El model o wireless ve darmoshark m3 wireless var hangisini tercih etmeliyim?