efoski isimli üyenin son içerikleri

1. E

Yardım Ekran kartı güç kablosunun baglandigi yerin tirnagi kirildi.

Bende çoğu yerde kolay beri kurilmayacagini duydum sorun tirnaktadir belkide iletişime geçtim
  2. E

Bende anlamadimki tiktokta yeteri kadar iyi sokmassaniz ark yapar falan dedi bende korktum sertçe soktum oraya bi sekilde tirnagi kirildi 1772396084 Garanti kullanıcı hatası demez inşallah minnacık bir tirnak yüzünden boyle sonuçlar koyuyo insana
  3. E

Sorun PSU da degilki ama ekran kartinin guc girişindeki tirnagi kirildi bu yüzden guc kablosunun mandali kilitlenmiyor psu ile bir alakası yok sorun tırnağının kirilmasi bu sorun yaratirmi benim icin
  4. E

Görmemişim. MSI A750BN sisteme göre cok düşük hazır sistem olarak aldim bütçe odakliydi
  5. E

Anlamadim? 1772391194 Baktın eriyip yapışma ihtimali var bu yüzden cirt cirtli plastik kullanmayı dusunuyorum 1772391206 Nasil bir şey önerirsiniz?
  6. E

Maalesef hazir sistem olarak aldigim icin PSU bütçe odakliydi MSI A750BN tam modüler degil
  7. E

Evet mandali basılması gerektiğini maalesef çok geç öğrendim ilk defa bir pc m olduğu icin dersimi 5070 ti ile aliyorum yani olan ekran kartima oluyor
  8. E

Tiktokta gördüğüm videolarda tam oturmassa ark yapar falan filan biseyler duydum bende hışımla ittirdim o guc kablosunu çat sesi falan duymuştum ama oturdugundandir dedim yakın bir zamanda çıkarttım kabloyu orda beyaz bir aşınma gördüm kırıldığını oyle anladim malesf 1772390692 Pin yanması...
  9. E

Ekran kartini güzelce montajları onda bir sorun olmadı ama ekran kartinin bu guc kablosunun sokulduktan sonra sanirim mandali acilarakmi çıkarılması gerekiyormuş tam anlayamadım kaba kuvvet ile cekince tirnagi kırılmış 1772390054 1 bu yapılan şey ne işime yarayacak kartin gücü 200 watta...
  10. E

Hocam cırt cırt plastik ile guc kablosunu kasanin sert biryerine bağlayıp kendine çektirmesini planlıyorum bu şekilde sabitlenmiş belki ama iş görürmü bilmem. Şu anki haliyle 10 gun ağır oyunlar oynadim birsey olmadi ama olabilir 1772389592 Kullanıcı hatası diyeceklerini düşünüyorum ama yakın...
  11. E

Sorun kabloda degil ekran kartinin güç girişindeki tırnağının olmamasinda kablonun mandali kitlenecek tirnak bulamiyor
  12. E

Alali 10 15 gun olan 5070 ti gigabyte ekran kartimin guc kablosunun girdigi yerin üstündeki tirnagi kirildi yani guc kablosunun mandalinin gelip kitlendim tirnak kirildi gelecekte sorun yaratirmi temassizlik yüzünden ark yapıp karti yakabilir hatta evi bile yakabilir diyen var korktum bende...
  13. E

Yardım Ekran kartimin Konnektörünün üstündeki kilitleme tırnağının üstü pürüzlenmiş

Yapay zekaya sordum asiri zorlamamalisin tarzı şeyler falan söyledi düzgün kullanırsan sorun olmaz dedi
  14. E

Yardım Ekran kartimin Konnektörünün üstündeki kilitleme tırnağının üstü pürüzlenmiş

Yazdıklarımı üşenmeden okuyun kartımın yanmasını istemiyorum!!! Ekran kartı üzerindeki 12VHPWR (12+4 Pin) dişi güç konnektörü. Güç kablosunun üzerindeki mandal (latch), bu aşınma sebebiyle tırnağa tam oturamıyor ve kilitlenmiyor mandalın ucu boşta/havada kalıyor. Konnektör içindeki 16 adet...
Geri