efoski isimli üyenin son içerikleri

1. E

64 k pc alınır mı tavsiye edermisiniz

kanka şuanda hazır sıstem asla alınmaz 1 ay önce alsaydın alırdın ben 2 aydır para biriktiriyorum 9070 xt li alcaktım senin gibi 2 ay önce 33 kydı şimdi 42 k olmuş ama sadece bu tarz hazır sistem sitelerinde böyle şimdi sistem toplama kararı aldım bana güven sakın tavsiye sistem alma en az 10 k...
  2. E

Gaming Gen Mantis RTX5060 Ti Sistem nasıl?

banada aşırı pahalı geldi parçalarına baktım internette aynı parçalar aralarında 2 3 k fiyat farkları var tavsiye sistem satan siteler şuan aşırı pahalı
  3. E

Ryzen 7 9700x ile ilgili sorular

şimdi bu işlemcinin bi 3.8 ghz 12.750 tl birde 5.5 ghz 15.750 tl hali var ghz farkı bu kadar önemlimi o fiyat farkına değermı??? 5060 ti ile uyumlumudur? 1.5 k daha ekleyip 5060 ti ın yanına ryzen 7 7800x 3D alsam dahamı iyi olur
  4. E

Gaming Gen Mantis RTX5060 Ti Sistem nasıl?

https://www.gaming.gen.tr/urun/677785/mantis-5060ti-amd-ryzen-7-9700x-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-ti-oc-16gb-32gb-ram-2tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ sistem bu...
  5. E

Pc nasil kasa nasi....

Estetikligi benim icin önemli kasayı masa üzerinde kullanmayı düşünüyorum mesh panellerdeki delikli yapı eski ve kötü hissetiriyor 1762157867 Genel olarak en iyi markaları kullanmaya çalıştım dogrudur
  6. E

Pc nasil kasa nasi....

Kasanın mesh panel olmaması gerçekten bu kadar onemlimi
  7. E

Tavsiye sistem nasi?

Mesh olmaması büyük sorun yaratirmi hocam? Onun yerine daha güçlü bir soğutucu taksam olurmu?
  8. E

Tavsiye sistem nasi?

eee sistem nası
  9. E

Monitör önerisi monitör nasıl?

https://www.itopya.com/msi-mag-242f-238-200hz-05ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-rapid-ips-gaming-monitor_u29762 soyle bi monitör buldum 16 milyar ekran rengi var bu özelliği ilgimi çekti sizce bu monitör nasıldır ve rx9060xt li bi kasam var uyumlumudur yoksa aynı fiyat bandındaki 240 hz...
  10. E

Tavsiye sistem nasi?

Linki yok maalesef
  11. E

Tavsiye sistem nasi?

Altta tavsiye kasam var kasanın eksiği varsa soylermisiniz parçalar uyumlumudur?
  12. E

Sistem Nasıl? neler değişilebilir

onun yerine hangi rami tercih edebilirim? 1762117516 o bilgileri sepete ekleyince veriyormuş bende az önce öğrendim özelliştirme falan sepete ekleyince geliyor
  13. E

hocam kasa baya iyi duruyor herşeyi tam istediğim gibi teşekkürler 1762116932 hocam sizin attığınız sistemin kasasını fazlasıyla beğendim benim istediğim kasanın görüntüsünden bile daha güzel ve parçalarıda gayet güzel onu almayı düşüneceğim
  14. E

evet daha ucuz sistem ancak itopyada aynı özelliklere sahip asus ekran kartı 21 k iken incehesaptaki powercolor ekran kartı 25 k neden böyle bir fiyat farkı var?
  15. E

hocam teşekkürler ancak cooler master hyper 212 den birden fazla var hangisini seçmeliyim vede kasa olarak bitfenix olmasını istiyorum dış görünüş açısından bitfenixi istiyorum ne yapabilirim?
Geri