efsanem44 isimli üyenin son içerikleri

1. efsanem44

En iyi IP TV Player uygulaması hangisidir?

en iyi ip tv uygulamaları konusunda ios ve windows bence çok zayıf android kısmında aşırı seçenek var.
  2. efsanem44

İnternetsiz mobil oyun önerisi

uçağa bindiğimizde yada otobüse artık şarj sıkıntısını çözebiliyorsuzda internet malesef çözülmüyor internetsiz mobil oyunlar bulmak oldukca zor aşağıdaki listeden zevkinize göre bazı oyunları inceleyebilirsiniz. 1. Magic Tiles 3 2. Dadish 3. Hello Cats 4. Cover Fire 5. Asphalt Nitro 6. The...
  3. efsanem44

Öneri 📍Xiaomi Telefonlarda Uygulama Reklamları Kapatma📍

Xiaomi reklamları kapatma konusunda hiç sıkıntı yaşamadım kurulum yaptıktan sonra mutlaka ayarlara girer istemediğim ayarları kapatırım.
  4. efsanem44

bilgisayarımı iyi bir fiyata acil nasıl satabilirim?

sistemler çok çabuk eskiyor malesef bunu satmak da bir mesele etrafa haber salıp o şekilde elden satman en iyisi
  5. efsanem44

DNS ADRESİ Hız Farkı

Güncel olarak dns önbellek temizleme işlemi yapmak en sağlıklısı sanırım hızlandırmak için google dns leri en iyi yöntem.
  6. efsanem44

Öneri Tarayıcını Açık Tut Coin Kazan Grass

şuan için herhangi bir çekim yok fakat binance listelemesinden önce yapayzekaya yardımcı olarak coin kazandırıyor. herhangi bir ekrankartı vs kullanmadığı için bilgisayarımda açık tutuyorum. BinanceResearch ün yeni DePin raporunda GRASS da geçiyor :) GRASS node çalıştırmak, AI geliştirme...
  7. efsanem44

Öneri Tarayıcını Açık Tut Coin Kazan Grass

Biraz heyecan verici bir şeyden bahsetmek istiyorum: GetGrass.io! Bu platform, blockchain’in gücünü kullanarak, bizim gibi yatırımcılara dijital dünyada yeni kapılar açıyor. Ve en güzeli, şimdi GRASS token hava atmasıyla ücretsiz tokenlar kapma şansın var! GetGrass.io’nun Sunduğu Avantajlar...
  8. efsanem44

Yardım INFINIX NOTE 12 VIP batarya sağlığı öğrenme

birde bunu deneyin excel var kendiniz ölçebiliyorsunuz. % olarak https://www.dijitalperformans.com/xiaomi-pil-sagligi-ogrenme/
  9. efsanem44

Laptop'umda Ölü pixel

Ölü pixel testi nasıl yapılır bu konuyu inceledikten sonra aşağı kısımda onarımı hakkında da bilgi verilmiş deneyebilirsiniz çok kafanıza takılıyorsa
  10. efsanem44

Çözüldü✓ OMEN Gaming HUB Performans Sorunu

servisi aradımda şu şekilde bir bilgi aldım diğer gelen arkadaşlarda okusun sürümde hata var ve bu yüzden sorun çıkartıyor aşırı ısınma vs gibi durumlara yol açıyor. birden fan açıyor. sizinde bu şekilde sorunlarınız varsa nacizane tavsiyem kaldırın 2022 den buyana sürekli sorun konuları...
  11. efsanem44

HP vs Monster hangisini alınır

ısına yapmayan bilgisayar yok ki
  12. efsanem44

tulpar daaha iyi gibi duruyor
  13. efsanem44

iki ürün linki de aynı
  14. efsanem44

ARKADAŞLAR DİŞİMLE İLGİLİ YARDIM ACİL

buradan gelecek yorumlar pek sağlıklı olmaz direkt dişçiye git.
  15. efsanem44

Yardım FRENDEN GELEN RAHATSIZ EDİCİ SES

balatalar yeni ise ses yapabilir.
Geri