Pcyi tamamen kapattım bios pilini söküp taktım ama değişen bir şey olmadı açınca ekran gelmiyor ne yapmalıyım ?
1716731869
Power tuşuna uzun süre basınca pc kapanmıyor bu arada
1716732096
Ramler de çıkarılıp takıldı sonuç aynı
1716732096
Ramler de çıkarılıp takıldı sonuç aynı
arkadaşlar merhabalar
Mount and Blade Bannerlord da grafikleri maksimuma alınca ekran kartı kullanımı %100 burada sıkıntım yok ama...
grafikleri minimuma alınca bu arada oyunun fps sınırı 360 işlemci performansım %100 de çalışmıyor bu normal midir? Eğer ki değil ise işlemcimi tam performans...
arkadaşlar almayı düşündüğüm sistem bu şekildedir . Ekrankartı sıvı soğutma vs rahat rahat montajını yapabileceğim en uygun fiyatlı kasa önerisinde bulunabilir misiniz . Rgb falan olmasına gerek yok .
hocam teoride çalıştırıyorsa pratikte de verim alırım anakart değişecek olursa zaten geriye bişey kalmıyor yeni extra ram bide kasa yeni sistem toplamış oluyorum . kesinlikle değiştir demenizin sebebi nedir elinizde veri varmı yada youtube dan falan bakayım bari daha önce denenmiş mi
1672844709...
Arkadaşlar merhabalar . Öncelikle 3B mimari proje çizimi için SketchUp , Lumion ve Hobi amaçlı Adobe Premierre Pro ve Adobe after Effects gibi programları kullanıyorum. Oyun oynamak gibi bir derdim ilgim yok . Yıllar önce donanım arşivinin tavsiyesi ile şu sistemi almıştım ;
MSI B350 PC MATE...